• Vojislava Ilića 86
    Beograd, Voždovac
  • 12:00h - 00:00h
  • Evergreen
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Sinđelić se nalazi u ulici Vojislava Ilića br. 86 kod fudbalskog kluba "Sinđelić". Svojim radom, za dve decenije postojanja, restoran Sinđelić je postavio visoke standarde u kvalitetu hrane i usluge. Menadžment ovog restorana se iznova trudi da Vam boravak u ovom restoranu bude još prijatniji.

Ono što će vas uvek vraćati u restoran Sinđelić, bez sumnje, je prijatan ambijent, dobra usluga i ukusna hrana po kojoj je ovaj restoran oduvek poznat.

Osim restoranske ponude koja obuhvata i organizaciju poslovnih ručkova, turističkih i stručnih seminara, menadžment i osoblje se trudi da Vam učini boravak još prijatnijim sa pažljivo odabranim muzičkim programom. Uz dobar zalogaj, sjajnu muziku, ljubazno osoblje i po koje piće možete provesti lepo veče koje ćete uvek rado pamtiti.

Puno pažnje je posvećeno i odabiru repertoara za Vas, pa tako petkom možete čuti zvuke akustične svirke orchestra, dok Vas subotom zabavlja bend sa evergreen hitovima u okviru internacionalne i stare prave naše muzike.

Pre izlaska u noćni provod možete da se dobro zagrejete uz ukusne specijalitete i čašicu omiljenog pića, uz muziku za dušu posle koje svima bude ispunjeno veče.....

Kapacitet restorana Sindjelic je 250 mesta pa ne morate brinuti da li će biti mesta za Vas i Vaše društvo, a mesta možete i unapred rezervisati.

Restoran Sinđelić poseduje parking od 50 mesta, pored restorana tako da ne morate brinuti o vašem autu. Ne propustite priliku da dođete u restoran Sinđelić i uverite se zašto je ovaj restoran među najboljima u svom poslu.

Restoran Sinđelić je mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko. To je onaj osećaj da ste uvek dobrodošli i da će za Vas uvek biti stola.

Posetite ovaj dragulj Beograda i doživite lepe trenutke, jer osoblje ovog restorana je tu kako bi udovoljili svim Vašim čulima, jer kako kažu u Sinđeliću: "Naš uspeh je onda kada ste Vi zadovoljni!"

Dobro došli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sinđelić