• Vojislava Ilića 86
    Beograd, Voždovac
  • 09:00h - 00:00h
  • Evergreen
  • 260 Ljudi

Program restorana

PETAK 20. Septembar
Hrana i piće za sva čula

SUBOTA 21. Septembar
Hrana i piće za sva čula

NEDELJA 22. Septembar
Hrana i piće za sva čula

PONEDELJAK 23. Septembar
Hrana i piće za sva čula

UTORAK 24. Septembar
Hrana i piće za sva čula

SREDA 25. Septembar
Hrana i piće za sva čula

ČETVRTAK 26. Septembar
Hrana i piće za sva čula

Enterijer

Restoran Sinđelić se nalazi u ulici Vojislava Ilića br. 86 kod fudbalskog kluba “Sinđelić”. Svojim radom, za dve decenije postojanja, restoran Sinđelić je postavio visoke standarde u kvalitetu hrane i usluge. Menadžment ovog restorana se iznova trudi da Vam boravak u ovom restoranu bude još prijatniji.

Ono što će vas uvek vraćati u restoran Sinđelić, bez sumnje, je prijatan ambijent, dobra usluga i ukusna hrana po kojoj je ovaj restoran oduvek poznat.

Restoran Sinđelić rezervacije - online brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu popularnog restorana! Rezervacije za restoran Sinđelić Beograd možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Rezervacije za Sinđelić restoran je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu ios i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Sinđelić restoran meni - jelovnik u restoranu

Restoran Sinđelić može da se pohvali jednim od najvećih i najraznovrsnijih menija u ovom delu Evorpe. Sinđelić restoran u svojoj ponudi ima više od 200 jela kako domaće, tako i evropske i svetske kuhinje.

Na Sinđelić restoran meniju nalaze se topla i hladna predjela, supe, čorbe, potaži, pečenja, riblji specijaliteti, variva, sirevi… Tu su i jela sa roštilja, paste, testa, salate, kao i veliki izbor srpskih tradicionalnih jela i internacionalnih specijaliteta.

Pre izlaska u noćni provod možete da se dobro zagrejete uz ukusne specijalitete i čašicu omiljenog pića, uz muziku za dušu posle koje svima bude ispunjeno veče.

Opis restorana Sinđelić koji će sigurno postati vaše omiljeno mesto

Prijatnim ambijentom restorana dominiraju cigla, drvo i kamen. Tu je i mnogo cveća i tradicionalnih detalja koji dodatno doprinose utisku domaćinske atmosfere. Puno pažnje je posvećeno i odabiru repertoara za Vas, pa tako petkom možete čuti zvuke akustične svirke orchestra, dok Vas subotom zabavlja bend sa evergreen hitovima u okviru internacionalne i stare prave naše muzike.

Kapacitet restorana Sinđelić je 260 mesta pa ne morate brinuti da li će biti mesta za Vas i Vaše društvo, a mesta možete i unapred rezervisati.

Zašto izaći u Sinđelić restoran Beograd

Osim restoranske ponude koja obuhvata i organizaciju poslovnih ručkova, turističkih i stručnih seminara, menadžment i osoblje se trudi da Vam učini boravak još prijatnijim sa pažljivo odabranim muzičkim programom. Uz dobar zalogaj, sjajnu muziku, ljubazno osoblje i po koje piće možete provesti lepo veče koje ćete uvek rado pamtiti.

Restoran Sinđelić Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Sinđelić se nalazi na Voždovcu, u ulici Vojislava Ilića broj 86. Smešten u izuzetno prometnom delu grada Sinđelić je restoran koji je za vrlo kratko vreme postao jedno od omiljenih mesta brojnih stanovnika prestonice, ali i svih onih koji prolaze kroz Beograd, a željni su uživanja u najboljim tradicionalnim i internacionalnim specijalitetima.

Restoran Sinđelić parking

Restoran Sinđelić poseduje parking od 50 mesta, pored restorana tako da ne morate brinuti o vašem autu. Parkirajte svog ljubimca i prepustite se čarima jedinstvenog restorana. Ne propustite priliku da dođete u restoran Sinđelić i uverite se zašto je ovaj restoran među najboljim restoranima u gradu.

Radno vreme Sinđelić restorana

Kada je u pitanju Sinđelić radno vreme ovog restorana je od 09:00h do ponoći. Svakog dana stoji vam na raspolaganju ovaj popularni restoran, za vrhunski gurmanski užitak i ugodan provod u prijatnoj atmosferi.

Posetite ovaj dragulj Beograda i doživite lepe trenutke, jer osoblje ovog restorana je tu kako bi udovoljili svim Vašim čulima, jer kako kažu u Sinđeliću: “Naš uspeh je onda kada ste Vi zadovoljni!

Restoran Sinđelić je mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko. To je onaj osećaj da ste uvek dobrodošli i da će za Vas uvek biti stola. Dobro došli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sinđelić