• Staro sajmište 19
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00 - 00:00h
  • 150 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran So & Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran So & Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa.

Oko restorana So & Biber okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje. Restoran So & Biber može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe. Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, So & Biber je jedan od restorana sa tradicionalnom hranom koji definitivno treba posetiti. Tradicija niskih cena gaji se još od otvaranja restorana So & Biber. Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Enterijer restorana So & Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.

Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Takođe je tu i usluga besplatnog bežičnog interneta, kao i mogućnost organizovanja privatnih proslava do  30 ljudi. Naime, So & Biber je restoran koji vam nudi obeležavanje vaših dragocenih momenata, odnosno proslavu rođendana, godišnjice, diplome i drugih dešavanja, na najbolji mogući, i vrlo jedinstven način. Inače, kapacitet restorana je 95 ljudi, dok prelepa bašta ima kapacitet od 60 gostiju. Radno vreme restorana je od 10 sati ujutru, pa sve do ponoći.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran So & Biber