• Staro sajmište 19
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00 - 00:00h
  • 150 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran So i Biber spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa.

Oko So i Biber restorana okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje.

So i Biber restoran - rezervacije online lako i brzo

So i Biber restoran u Beogradu ima kapacitet 95 gostiju, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih restorana u Beogradu, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom klubu.

Kada je u pitanju restoran So i Biber Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran So i Biber jelovnik - mesto za prave gurmane

Restoran So i Biber može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe.

Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, restoran So i Biber jelovnik je prilagodio svima. Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Tradicija niskih cena gaji se još od otvaranja restorana So & Biber. Kao jedan od restorana sa tradicionalnom hranom, So i Biber treba definitivno treba posetiti.

Opis restorana So i Biber - mesto za sve hedoniste

U samom nazivu ovog restorana, koji kombinuje dva nezaobilazna sastojka svakog jela, učitava se potreba da se bliže približi koncept objekta. Namenjen je svima koji uživaju u obilnim obrocima, žele da popiju piće sa prijateljima i uživaju u hedonističkim zalogajima.

So i Biber je restoran koji nudi obeležavanje vaših dragocenih momenata, odnosno proslavu rođendana, godišnjice, diplome i drugih dešavanja, na najbolji mogući, i vrlo jedinstven način.

Enterijer So i Biber restorana - spoj tradicionalnog i modernog

Enterijer restorana So i Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate. Kontrastni dizaj sa elegantnim detaljim koji doprinose ukupnom doživljaju boravka u restoranu, garantuju vaš komfor i uživanje. Tu je i bašta restorana So i Biber sa prelepim okolnim zelenilom, kapaciteta za oko 60 ljudi.

Restoran So i Biber lokacija

So i Biber restoran nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, u blizini kružnog toka. Ušuškan između Brankovog mosta i mosta Gazela, restoran So i Biber predstavlja odličan izbor za sve koji žele da uživaju u pravoj domaćinskoj atmosferi začinjenoj modernim konceptom koji odlikuje ovaj beogradski restoran.

Parking restorana So i Biber

Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Takođe je tu i usluga besplatnog bežičnog interneta, kao i mogućnost organizovanja privatnih proslava do  30 ljudi.

Radno vreme So i Biber restorana

Radno vreme restorana So i Biber je od 10 sati ujutru, pa sve do ponoći. Svakog dana, ovaj restoran gostima nudi priliku da u divnom i opuštajućem ambijentu, uz odličnu gastronomsku ponudu i veliki izbor pića uživaju u svakom trenutku provedenom u So i Biber restoranu. Zato, rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima ovog popularnog restorana.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran So & Biber