• Staro sajmište 19
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00 - 00:00h
  • 150 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran So i Biber spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa. 

Oko So i Biber restorana okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje. 

Zato bi trebalo da priuštite sebi užitak posetom ovog restorana!

Rzervacije online lako i brzo

So i Biber ima kapacitet 95 gostiju, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih restorana u Beogradu, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Opis restorana po meri svakog hedoniste

So i Biber restoran namenjen je svima koji uživaju u obilnim obrocima, žele da popiju piće sa prijateljima i uživaju u hedonističkim zalogajima. Restoran  nudi obeležavanje vaših dragocenih momenata, odnosno proslavu rođendana, godišnjice, diplome i drugih dešavanja.

Enterijer restorana kao spoj tradicionalnog i modernog

Enterijer restorana baziran je na kombinovanju tradicije i trendova u svetu dizajna. Kontrastni dizaj sa elegantnim detaljim koji doprinose ukupnom doživljaju u restoranu, garantuju vaš komfor i uživanje. Tu je i bašta restorana sa prelepim okolnim zelenilom, kapaciteta za oko 60 ljudi.

Adresa i radno vreme 

So i Biber restoran nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, u blizini kružnog toka. Ušuškan između Brankovog mosta i mosta Gazela, restoran So i Biber predstavlja odličan izbor za sve koji žele da uživaju u pravoj domaćinskoj atmosferi začinjenoj modernim konceptom koji odlikuje ovaj beogradski restoran.

Radno vreme restorana So i Biber je od 10 sati ujutru, pa sve do ponoći. Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta

Posetite ovaj izuzetni restoran i sami se uverite u njegov kvalitet. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran So & Biber
Average rating:  
 1 reviews
 by Miljana

Kul mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran So & Biber