• Karađorđeva 2-4
    Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Neobična i topla atmosfera po kojoj je postao poznat Sofa restoran, kombinuje vedrinu, otmenost, a pre svega udobnost za svoje goste. Sofa restoran svrstan je među jedinstvena mesta sa ponudom probranih elemenata finog ručavanja, selekcije najfinijeg mesa, sireva i vina na jednoj od najlepših lokacija u gradu - u srcu Starog grada u Ulici Karađorđeva 2 - 4 koja gleda na reke  Dunav i Savu.

Sofa restoran rezervacije - online brzo i lako

Sofa restoran u Beton Hali posedije kapacitet od 150 mesta, a s obzirom na to da za ovaj popularni restoran uvek vlada velika zainteresovanost, kako biste imali svoje mesto i uživali u sim kulinarskim specijalitetima koje restoran Sofa nudi - rezervacija je obavezna.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno, gurmansko iskustvo na mestu kao što je restoran Sofa.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Sofa jelovnik - najbolje meso i najfinija vina

Na mestu kao što je restoran Sofa jelovnik je otmen ali i moderan. Naša jela su rezultat maštovitosti naših kuvara koji vas uvek mogu iznenaditi specijalitetima od morskih plodova ili crvenih mesa

Takođe ovde postoje opcije bez glutena, hrana prilagođena vegetarijancima, kao i opcije za vegane, dok su biftek salate koje su izašle iz naših kuhinja nadaleko su čuvene u krugovima pravih gurmana, a pored selekcije od čak 92 sorte vrhunskih vina svaki obrok postaje pun pogodak.

Sofa restoran - ambijent koji osvaja šarmom i pričom

Besprekorna ugostiteljska ponuda kojom se diči restora Sofa obogaćena je toplim i opuštajućim abijentom koji se prilagođava ukusima i najprobrljivijih gostiju. Lounge bar uz Sofa restoran je omiljeno mesto gde se provodi slobodno vreme, mesto je za predah i za uživanje sa prijateljima uz najbolje zalogaje i opuštajuću muziku. 

Restoran Sofa je otvorio svoja vrata urbanoj gradskoj eliti i ljudima koji prepoznaju kvalitet. Vizuelni koncept prostora po kom je zamišljen Sofa restoran je inovativan i svakom detalju u njegovom uređenju je posvećeno mnogo pažnje.

Reč je o neodoljivom sklopu rustičnog i modernog koji se ogleda u kombinovanju stolova, stolica i radnih površina od drveta u prostranom prostoru od betona, ukrašenom umetničkim delima i tek pokojim starinskim komadom nameštaja koji lokalu daje eksluzivan i luksuzan šmek.

Restoran Sofa lokacija

Restoran Sofa je osnovan sa idejom da objedini sve elemente potrebne za potpuno uživanje u čarima Beograda: vrhunsku kuhinju, atraktivnu lokaciju, prijatan ambijent sa pažljivo biranim detaljima i uslužno osoblje.

Na promenadi, u Ulici Karađorđeva 2 - 4 imate priliku da uživate u nezaboravom pogledu na zalazak sunca nad Savom i obližnjim ušćem, a uz ovakav pristup ugostiteljstvu ne čudi što je Sofa restoran postao jedan od simbola Beogradske Beton hale i luke.

Restoran sofa parking

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Sofa restoran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Sofa restoran radno vreme

Radno vreme restorana Sofa je svakog dana od 10:00 do 02:00. U večernjim satima restoran Sofa se izdvaja i po sjajnoj atmosferi, karakterističnoj samo za lokale na reci. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Sofa
Average rating:  
 1 reviews
 by aleksa

Top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sofa