• Dunavska 25
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Solunac nalazi se u donjem delu Dorćola, na adresi Dunavska 25, u centru grada, a ipak sklonjen od ulice i svakodnevice. Kapacitet restorana je 300 gostiju u zatvorenom delu, dok terasa sa prirodnim borovim hladom može da primi oko 100 gostiju, a tu je i parking za 50 automobila. U sklopu restorana nalazi se poseban kutak (Etno kuća) koji je idealan za sve vrste slavlja sa kapacitetom za oko 50 gostiju.

Restoran Solunac - sarme

Restoran Solunac rezervacije - online brzo i lako

Za autentično i popularno mesto kao što je Solunac restoran rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Restoran Solunac - jelo od mesa

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u ambijentu restorana Solunac rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana i turista posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti restorana uvek popunjeni.

Restoran Solunac ćevapi i pomfrit

Restoran Solunac meni - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Jela u ovom restoranu bazirana su na starim srpskim receptima koji su oplemenjeni na moderan način. Akcenat je stavljen na jela od prasećeg, jagnjećeg i telećeg mesa, dok je za ljubitelje ribe u ponudi nekoliko različitih vrsta morske i slatkovodne. Pored pečenja i ribe, u standardnoj ponudi je i roštilj od svinjskog i pilećeg mesa.

Takođe u redovnoj ponudi obavezno ćete naći više vrsta domaćih kuvanih jela, hleb ispod sača, domaćih peciva i kolača. Ceo jelovnik je podržan vinskom kartom sa preko 150 etiketa.

Restoran Solunac - jelo od piletine

Solunac Beograd - opis restorana koji oduševljava

Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću. Osoblje restorana Solunac je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstvalja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje.

Restoran Solunac Dorćol - enterijer jedinstvenog restorana

Reč je o restoranu koji će vas osvojiti na prvu posetu. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu. Sam restoran se nalazi ispod Kalemegdanske tvrđave za koju mnogi kažu da ima jedan od najlepših pogleda na ušće Save u Dunav i do koje se stiže za desetak minuta šetnje.

Restoran Solunac - pečena riba i salata

Muzika koja se sluša u ovom beogradskom restoranu

Ponuda restorana Solunac ne bi bila kompletna bez muzičkog programa. Iz tih razloga organizovano je više bendova koji će sigurno ostaviti impresivan utisak na Vas. Na programu tokom nedelje je živa svirka tamburaša, akustične muzike i muzike sa ozvučenjem. Vikendom naše goste zabavljaju već provereni Charter Band i Mare Stambolija u pratnji Branke Pantelić.

Restoran Solunac - jelo od hobotnice

Restoran Solunac Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Kada je u pitanju restoran Solunac Dunavska 25 je adresa na kojoj se nalazi. Na ovoj veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na Dorćolu, ovaj restoran mami veliki broj posetilaca i kapaciteti su uvek odlično popunjeni, što dovoljno svedoči o kvalitetu ponude i prijatnom ambijentu Solunca.

Restoran Solunac jelo od mesa i salata

Solunac restoran - parking kod restorana

Za sve one koji dolaze u Solunac restoran svojim automobilom važno je napomenuti da postoji obezbeđen parking sa 50 mesta, a ukoliko se sva mesta zauzmu, ispred samog restorana gostima je na raspolaganju i ulični parking.

Radno vreme Solunca

Solunac je otvoren svakog dana, a radno vreme restorana je od devet sati do jedan iza ponoći, a vikendom (petkom i subotom) se to vreme produžuje do 2h posle ponoći. Nedeljom restoran radi do 22h i tada se organizuju porodični ručkovi, sa posebnim menijem za decu.

Beograd noću restoran Solunac svrstava među beogradske restorane koje definitivno vredi posetiti u prestonici, stoga ukoliko želite da iskusite vrhunski hedonistički užitak i degustirate najbolje specijalitete u prijatnom ambijentu obavezno svratite u Solunac restoran.

Restoran Solunac jelo od krompira i mesa

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Solunac
Average rating:  
 1 reviews
 by Marko Puric

Jako ukusna hrana, sve pohvale


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Solunac