• Savski nasip bb (blok 44)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 02:00h (subotom do 04:00h)
  • Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Srpska Brvnara je fantastično etno zdanje, koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. Nalazi se na adresi Savski Kej bb (blok 44), može da ugosti 250 ljudi i prostire se na dva nivoa. Reč je o restoranu koji će vas osvojiti na prvu posetu. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.

Zabava koja vas ovde čeka se temelji na tamburaškoj muzici i svi ljubitelji dobre stare tamburice znaju da su u pitanju noći koje vrlo lako osvoje svako srce. Restoran radi sedam dana u nedelji od 09:00h do 02:00h, a subotom čak do 04:00h i nosi jednu posebnu priču koja će noćni život prestonice pretvoriti u još poželjniji. Uz folk i starogradske note, imaćete priliku da se u jednom restoranu koji, kako mu i ime kaže, podseća na staru brvnaru provedete sa prijateljima, evocirate uspomene i zabavite kao nikada u životu.

Restoran Srpska Brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma prijateljskim cenama. Enterijer je prepun detalja koji predstavljaju pečat naše tradicije i pravi su poziv gostima iz inostranstva da svrate na ovo mesto i upoznaju ono najbolje što Srbija ima da ponudi. Za sve značajne datume u vašem životu restoran Srpska Brvnara je idealan izbor.

Videćete, već nakom prve posete restoran Srpska Brvnara će postati mesto na kom ćete želeti da boravite svaki dan. Domaćinska atmosfera koja dominira na oba nivoa, oduševiće i one najprobirljivije goste. Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću. Osoblje restorana Srpska Brvnara je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstvalja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Srpska Brvnara