• Savski nasip bb (blok 44)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 02:00h (subotom do 04:00h)
  • Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Srpska brvnara je jedinstveni etno kutak na Savskom keju, skrojen za ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. Topla atmosfera i prijatan ambijent osvajaju već pri prvoj poseti.

Ukoliko uživate u lokalima koji neguju tradicionalni duh, i pripremaju izvrsna jela domaće kuhinje, onda je Srpska brvnara restoran u koji bi trebalo da se uputite. Za rezervaciju željenog mesta, kao i uvek, stojimo na raspolaganju. 

Online rezervacije brzo i lako

Srpska Brvnara poseduje kapacitet za 250 ljudi,  a svoje mesto možete dobiti uz pomoć jednostavne online rezervacije. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ambijent u kome se neguju tradicionalne vrednosti 

Kompletan ambijent ovog restorana odiše tradicionalnim duhom i domaćinskom atmosferom. U enterijeru dominira drvo, prisutni su i različiti nacionalni motivi, a sve u svrhu kreiranja veoma originalnog prostora, u kome se neguje srpska tradicija. 

U restoranu se pripremaju specijaliteti domaće kuhinje. Sedeći za drvenim stolom, okruženi prijatnim ambijentom, možete uživati u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača, a ove i mnoge druge specijalitete zalijte pažljivo odabranim pićima iz naše ponude. 

Uživanje uz zvuke tamburaša 

Za dobru atmosferu u restoranu pobrinula se tamburaška muzika, koja uveseljava goste do sitnih sati. Popularne starogradske pesme, izvrsna hrana i odlična usluga, čine ovaj restoran sjajnom lokacijom za uživanje sa prijatlejima, ali i za posetu turista kojima treba dočarati kulturu i tradiciju naše zemlje. 

Adresa i radno vreme restorana 

Restoran Srpska brvnara se nalazi na adresi Savski nasip bb (blok 44), a radno vreme je 09:00h - 02:00h, osim subotom kada lokal radi do 04:00h.

Posetite ovo mesto i otkrijte zašto važi za jedan od najboljih beogradskih restorana kada je reč o tradicionalnoj kuhinji. 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Srpska brvnara
Average rating:  
 1 reviews
 by Dana

Ko voli tradicionalnu kuhinju restoran je pravi izbor 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Srpska brvnara