• Savski trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 02:00h)
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kada se spoji jedno od najmonumentalnijih zdanja kraljevske porodice iz XIX veka sa ljubavlju prema ugostiteljstvu, nastane Stanica 1884! Smešten u centru svih dešavanja, na Savskom trgu broj 2, odmah pored Glavne železničke stanice, restoran & lounge Stanica 1884 spaja tradiciju, kvalitet vrhunske hrane i prijatan ambijent.

Meze u restoranu Stanica 1884

Posluženje na dasci u restoranu Stanica 1884

Stanica 1884 rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Stanica 1884 je 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Stanica 1884 restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Posluženje u restoranu Stanica 1884

Hrana u restoranu Stanica 1884

Restoran Stanica 1884 meni - hrana koja se služi

U bogatoj ponudi restorana Stanica 1884 naći ćete fenomenalne specijalitete nacionalne kuhinje u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj. Veliki izbor kvalitetnih pića, koji će obogatiti svaki vaš obrok, takođe krasi ovaj urbani lokal u samom centru prestonice. Uz to, u potpunosti se možete uzdati u profesionalnu uslugu, nalik onoj u svetski priznatim restoranima, i ljubazno osoblje koje je tu da vaš boravak učini nezaboravnim.

Restoran 1884 Beograd - opis restorana koji ćete voleti

Ovo potpuno novo mesto u gradu namenjeno je svim hedonistima i ljubiteljima kvalitetnog provoda. Poseduje restoranski i lounge deo, kao i veliku baštu, pa je idealno kako za uživanje u ukusnoj kuhinji za koju su zaduženi vrhunski majstori kulinarstva, tako i za opuštanje uz čašu omiljenog pića u dnevnoj ili noćnoj varijanti.

Restoran Stanica predstavlja idealno mesto za prijatan poslovni ručak, romantičnu večeru sa dragom osobom, ali i za opušteno druženje sa prijateljima uz dobru hranu i čašicu kvalitetnog pića.

Stanica restoran - enterijer i muzika koja se sluša

Pored toga, ono što u velikoj meri razlikuje ovaj restoran od drugih je elegantno sređen ambijent, a enterijer restorana predstvalja savršenu fuziju modernog dizajna i tradicionalnih detalja koju pružaju poseban ugođaj.

Tu je i pažljivo odabran muzički program, pa ćete na ovom mestu imati prilike da uživo slušate samo najbolje izvođače i bendove, i to četvrtkom i vikendom, kada provod traje do dva sata iza ponoći! Za razliku od drugih restorana u Beogradu, boemske večeri ovde su redovne, stoga iskusite sve pogodnosti koje ovaj restoran pruža.

Hrana u beogradskom restoranu

Poslužena rebarca u restoranu Stanica 1884

Stanica 1884 Beograd - lokacija popularnog restorana

Glavna Železnička stanica u Beogradu izgrađena je davne 1884. godine, a danas se u toj zgradi nalazi popularni prestonički restoran Stanica 1884, na adresi Savski Trg broj 2. Ova zgrada jedno je od najpoznatijih remek dela u arhitekturi Beograda.

Železnička stanica predstavljala je simbol Beograda, mesto gde su se ljudi sastajali, ali i rastajali, a danas ovaj restoran želi da postane baš to. Sastajalište svih onih koji tuda prolaze i mesto koje okuplja ljude koji žele dobar zalogaj u prijatnoj atmosferi.

Parking kod restorana

Važno je napomenuti da restoran Stanica 1884 nema svoj privatni parking, a svi koji sopstvenim automobilom dolaze u ovaj restoran mogu da koriste ulični parking. Pored toga, u neposrednoj blizini postoji i parking Karadjordjeva, u Savamalskom distriktu. Odmah do parkinga Karadjordjeva je glavna autobuska stanica, a u neposrednoj blizini nalazi se i glavna železnička stanica.

Parking Beograd Karadjordjeva raspolaže sa 61 parking mestom od kojih je jedno rezervisano za osobe sa invaliditetom. Parking Karadjordjeva prostire se preko prizemlja i jednog sprata, a radno vreme mu je 24 časa. Radi svih 365 dana u godini.

Hrana poslužena u restoranu Stanica 1884

Hrana u restoranu Stanica 1884

Radno vreme restorana Stanica 1884

Stanica 1884 restoran otvoren je svakoga dana u periodu od 08:00h do 00:00h, s tim što se četvrtkom i vikendom radno vreme produžava do 2 sata iza ponoći, pa svi oni koji se tada zateknu u ovom popularnom prestoničkom restoranu mogu da očekuju dobru zabavu do kasno u noć.

Restoran & Lounge Stanica 1884 je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva i noćnog provoda. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Stanica 1884
Average rating:  
 1 reviews
 by Pavle Matovic

Sve preporuke za ovaj restoran


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Stanica 1884