• Savski trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 02:00h)
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 25. Avgust
Boemska Noć

PONEDELJAK 26. Avgust
Boemska Noć

UTORAK 27. Avgust
Boemska Noć

SREDA 28. Avgust
Boemska Noć

ČETVRTAK 29. Avgust
Boemska Noć

PETAK 30. Avgust
Boemska Noć

SUBOTA 31. Avgust
Boemska Noć

Kada se spoji jedno od najmonumentalnijih zdanja kraljevske porodice iz XIX veka sa ljubavlju prema ugostiteljstvu, nastane Stanica 1884! Smešten u centru svih dešavanja, na Savskom trgu broj 2, odmah pored Glavne železničke stanice, restoran & lounge Stanica 1884 spaja tradiciju, kvalitet vrhunske hrane i prijatan ambijent.

Meze u restoranu Stanica 1884

Posluženje na dasci u restoranu Stanica 1884

Stanica 1884 rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Stanica 1884 je 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Stanica 1884 restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Posluženje u restoranu Stanica 1884

Hrana u restoranu Stanica 1884

Restoran Stanica 1884 meni - hrana koja se služi

U bogatoj ponudi restorana Stanica 1884 naći ćete fenomenalne specijalitete nacionalne kuhinje u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj. Veliki izbor kvalitetnih pića, koji će obogatiti svaki vaš obrok, takođe krasi ovaj urbani lokal u samom centru prestonice. Uz to, u potpunosti se možete uzdati u profesionalnu uslugu, nalik onoj u svetski priznatim restoranima, i ljubazno osoblje koje je tu da vaš boravak učini nezaboravnim.

Restoran 1884 Beograd - opis restorana koji ćete voleti

Ovo potpuno novo mesto u gradu namenjeno je svim hedonistima i ljubiteljima kvalitetnog provoda. Poseduje restoranski i lounge deo, kao i veliku baštu, pa je idealno kako za uživanje u ukusnoj kuhinji za koju su zaduženi vrhunski majstori kulinarstva, tako i za opuštanje uz čašu omiljenog pića u dnevnoj ili noćnoj varijanti.

Restoran Stanica predstavlja idealno mesto za prijatan poslovni ručak, romantičnu večeru sa dragom osobom, ali i za opušteno druženje sa prijateljima uz dobru hranu i čašicu kvalitetnog pića.

Stanica restoran - enterijer i muzika koja se sluša

Pored toga, ono što u velikoj meri razlikuje ovaj restoran od drugih je elegantno sređen ambijent, a enterijer restorana predstvalja savršenu fuziju modernog dizajna i tradicionalnih detalja koju pružaju poseban ugođaj.

Tu je i pažljivo odabran muzički program, pa ćete na ovom mestu imati prilike da uživo slušate samo najbolje izvođače i bendove, i to četvrtkom i vikendom, kada provod traje do dva sata iza ponoći! Za razliku od drugih restorana u Beogradu, boemske večeri ovde su redovne, stoga iskusite sve pogodnosti koje ovaj restoran pruža.

Hrana u beogradskom restoranu

Poslužena rebarca u restoranu Stanica 1884

Stanica 1884 Beograd - lokacija popularnog restorana

Glavna Železnička stanica u Beogradu izgrađena je davne 1884. godine, a danas se u toj zgradi nalazi popularni prestonički restoran Stanica 1884, na adresi Savski Trg broj 2. Ova zgrada jedno je od najpoznatijih remek dela u arhitekturi Beograda.

Železnička stanica predstavljala je simbol Beograda, mesto gde su se ljudi sastajali, ali i rastajali, a danas ovaj restoran želi da postane baš to. Sastajalište svih onih koji tuda prolaze i mesto koje okuplja ljude koji žele dobar zalogaj u prijatnoj atmosferi.

Parking kod restorana

Važno je napomenuti da restoran Stanica 1884 nema svoj privatni parking, a svi koji sopstvenim automobilom dolaze u ovaj restoran mogu da koriste ulični parking. Pored toga, u neposrednoj blizini postoji i parking Karadjordjeva, u Savamalskom distriktu. Odmah do parkinga Karadjordjeva je glavna autobuska stanica, a u neposrednoj blizini nalazi se i glavna železnička stanica.

Parking Beograd Karadjordjeva raspolaže sa 61 parking mestom od kojih je jedno rezervisano za osobe sa invaliditetom. Parking Karadjordjeva prostire se preko prizemlja i jednog sprata, a radno vreme mu je 24 časa. Radi svih 365 dana u godini.

Hrana poslužena u restoranu Stanica 1884

Hrana u restoranu Stanica 1884

Radno vreme restorana Stanica 1884

Stanica 1884 restoran otvoren je svakoga dana u periodu od 08:00h do 00:00h, s tim što se četvrtkom i vikendom radno vreme produžava do 2 sata iza ponoći, pa svi oni koji se tada zateknu u ovom popularnom prestoničkom restoranu mogu da očekuju dobru zabavu do kasno u noć.

Restoran & Lounge Stanica 1884 je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva i noćnog provoda. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Stanica 1884