• Savski trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 02:00h)
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Program restorana

SREDA 19. Jun
Boemska Noć

ČETVRTAK 20. Jun
Boemska Noć

PETAK 21. Jun
Boemska Noć

SUBOTA 22. Jun
Boemska Noć

NEDELJA 23. Jun
Boemska Noć

PONEDELJAK 24. Jun
Boemska Noć

UTORAK 25. Jun
Boemska Noć

Kada se spoji jedno od najmonumentalnijih zdanja kraljevske porodice iz XIX veka sa ljubavlju prema ugostiteljstvu, nastane Stanica 1884! Smešten u centru svih dešavanja, na Savskom trgu broj 2, odmah pored Glavne železničke stanice, restoran & lounge Stanica 1884 spaja tradiciju, kvalitet vrhunske hrane i prijatan ambijent.

 

 

Ovo potpuno novo mesto u gradu namenjeno je svim hedonistima i ljubiteljima kvalitetnog provoda. Poseduje restoranski i lounge deo, kao i veliku baštu, pa je idalno kako za uživanje u ukusnoj kuhinji za koju su zaduženi vrhunski majstori kulinarstva, tako i za opuštanje uz čašu omiljenog pića u dnevnoj ili noćnoj varijanti.

U bogatoj ponudi restorana Stanica 1884 naći ćete fenomenalne specijalitete nacionalne kuhinje u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj. Veliki izbor kvalitetnih pića, koji će obogatiti svaki vaš obrok, takođe krasi ovaj urbani lokal u samom centru prestonice. Uz to, u potpunosti se možete uzdati u profesionalnu uslugu, nalik onoj u svetski priznatim restoranima, i ljubazno osoblje koje je tu da vaš boravak učini nezaboravnim.

Pored toga, ono što u velikoj meri razlikuje ovaj restoran od drugih je elegantno sređen ambijent, kao i pažljivo odabran muzički program, pa ćete na ovom mestu imati prilike da uživo slušate samo najbolje izvođače i bendove, i to četvrtkom i vikendom, kada provod traje do dva sata iza ponoći!

Restoran & Lounge Stanica 1884 je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva i noćnog provoda. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati. Dobrodošli!

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Stanica 1884