• Savski trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 02:00h)
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Program restorana

UTORAK 18. Septembar
Boemska Noć

SREDA 19. Septembar
Boemska Noć

ČETVRTAK 20. Septembar
Prestige MG Bend od 20h

PETAK 21. Septembar
Tamburaši s Dunava od 21h

SUBOTA 22. Septembar
Kafansko veče - Lokomotiva Bend od 21h

NEDELJA 23. Septembar
Two of us od 14:00h

PONEDELJAK 24. Septembar
Boemska Noć

Kada se spoji jedno od najmonumentalnijih zdanja kraljevske porodice iz XIX veka sa ljubavlju prema ugostiteljstvu, nastane Stanica 1884! Smešten u centru svih dešavanja, na Savskom trgu broj 2, odmah pored Glavne železničke stanice, restoran & lounge Stanica 1884 spaja tradiciju, kvalitet vrhunske hrane i prijatan ambijent.

 

 

Ovo potpuno novo mesto u gradu namenjeno je svim hedonistima i ljubiteljima kvalitetnog provoda. Poseduje restoranski i lounge deo, kao i veliku baštu, pa je idalno kako za uživanje u ukusnoj kuhinji za koju su zaduženi vrhunski majstori kulinarstva, tako i za opuštanje uz čašu omiljenog pića u dnevnoj ili noćnoj varijanti.

U bogatoj ponudi restorana Stanica 1884 naći ćete fenomenalne specijalitete nacionalne kuhinje u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj. Veliki izbor kvalitetnih pića, koji će obogatiti svaki vaš obrok, takođe krasi ovaj urbani lokal u samom centru prestonice. Uz to, u potpunosti se možete uzdati u profesionalnu uslugu, nalik onoj u svetski priznatim restoranima, i ljubazno osoblje koje je tu da vaš boravak učini nezaboravnim.

Pored toga, ono što u velikoj meri razlikuje ovaj restoran od drugih je elegantno sređen ambijent, kao i pažljivo odabran muzički program, pa ćete na ovom mestu imati prilike da uživo slušate samo najbolje izvođače i bendove, i to četvrtkom i vikendom, kada provod traje do dva sata iza ponoći!

Restoran & Lounge Stanica 1884 je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva i noćnog provoda. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati. Dobrodošli!

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Stanica 1884

Mapa - Restoran Stanica 1884

instagram feed