• Ustanička 127
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 01:00h (ponedeljkom i nedeljom do 23:00h)
  • Folk
  • 110 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Šumice se nalazi na adresi Ustanička 127, može da ugosti 110 ljudi i definitivno je mesto koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike.

Ovde imati priliku da se zabavite na poseban način i u to nema potrebe ni malo da sumnjate. U restoranu Šumice možete uživatu u širokom asortimanu nacionalnih specijaliteta, kao i u velikom izboru pića, po izuzetno korektnim cenama. Restoran Šumice nudi retrospektivu klasične, svakodnevne nacionalne kuhinje, koju možete okusiti bez brige o svom novčaniku. Specijaliteti restorana rezultat su dugogodišnje prakse i iskustva. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Šumice, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Zabava koja vas ovde čeka se temelji na folk muzici i svi ljubitelji folk muzike znaju da su u pitanju noći koje vrlo lako osvoje svako srce. Restoran radi sedam dana u nedelji od 08:00h do 01:00h, a ponedeljkom i nedeljom do 23:00h.

Videćete, već nakom prve posete restoran Šumice će postati mesto na kom ćete želeti da boravite svaki dan. Domaćinska atmosfera koja dominira, oduševiće i one najprobirljivije goste. Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.

Osoblje restorana Šumice je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstvalja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje. Iskusno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim su rezultat jedinstvenosti, ponude kvaliteta.

Ono što je sigurno, kako god budete ušli u restoran Šumice, iz njega ćete izaći sa osmehom i velikom željom da se što pre ponovo vratite. Dođite i iskusite najbolje što Beograd nudi.

Ne propustite jedno predivno iskustvo i dobre zalogaje za pamćenje. Sa posebnom pažnjom o potrebi svakog gosta, dočekaće vas prijatno, i profesionalno osoblje restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Šumice
Average rating:  
 1 reviews
 by Miroslav

Hrana im je ekstra


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šumice