• Dečanska 1
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Sunce je  izvanredan prestonički restoran koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u Dečanskoj ulici, nadomak samog centra grada. Ovaj restoran u svojoj ponudi kombinuje tradionalnu domaću kuhinju i internacionalne specijalitete.

Restoran Sunce jedan je od restorana u sastavu „Varoš kapije”, što u startu garantuje kvalitet restorana u svakom pogledu. Svi specijaliteti kuhinje restorana Sunce zadovoljavaju apsolutno najistančanija gastronomska čula, a velika ponuda stranih i domaćih pića vrlo lako zagolica maštu svih gostiju. Iz bogate ponude posebno se izdvajaju kvalitetna vina, koja morate probati.

Restoran Sunce je mesto sa dugogodišnjom tradicijom u vrhunskom i maštovitom pripremanju jela nacionalne kuhinje, i upravo zbog toga gosti prilikom prve posete odluče da restoran Sunce mora postati deo njihove svakodnevnice. Ovde ćete uvek biti maksimalno ispoštovani i usluženi onako kako zaslužujete. Po vrlo pristupačnim cenama u restoranu Sunce moći ćete da uživate u ukusima najbolje hrane i u velikoj ponudi alkoholnih, i bezalkoholnih pića.

Enterijer je naravno podređen vašem uživanju, pa u njemu loše mesto ne postoji. Iako restoran sa dugogodišnjom tradicijom, koja posebno doprinosi samom kvalitetu usluge, restoran Sunce prati apsolutno sve nove trendove, i zadovoljava ukuse različitih profila ljudi. U restoranu Sunce spaja se tradicija sa modernim, pa se gostima nudi potpuno novi koncept. Naime, u restoranu Sunce uz tradicionalnu kuhinju svake večeri vaše uživanje upotpunjuje muzički program koji vam pruža maksimalno dobar provod. U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš izlazak možete uživati u drugačijoj muzici. Tokom nedelje u večernjim časovima možete uživati uz lagane zvuke gitare i klavijatura, dok vam je petkom i subotom dostupno uživanje uz bendove sa pop-rok zvukom. Muzika zadovoljava sve svetske standarde i na visokom je profesionalnom nivou. Energija se veoma brzo širi na publiku, pa se vaš provod ovde uvek završi bolje nego što ste očekivali. Naravno u svakom trenutku svoj izlazak možete upotpuniti sjajnim specijalitetima neponovljive kuhnije restorana Sunce.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Sunce
Average rating:  
 1 reviews
 by Teodor

Dobra kuhinja


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sunce