• Savski nasip bb (blok 44)
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 23:00h
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Suvenir nalazi se na Savskom nasipu bb, u bloku 44 na Novom Beogradu (kraj Gandijeve, okretnica autobusa 68).

Restoran Suvenir jedan je od najlepših splavova na Savskom keju, poznat po domaćoj kuhinji, prijatnom ambijentu, ogromnoj terasi na vodi, jedinstvenom pogledu i vrhunskoj usluzi!

Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja, podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da uživate u nekom od specijaliteta restorana Suvenir.

Ovaj prelepi restoran na Savi, pleni svojom arhitekturom i osvaja publiku pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Prvo mesto zauzima svakako njena kuhinja. Iskusno i ambiciozno osoblje, i dobro uigran tim su rezultat jedinstvenosti, ponude i kvaliteta. Enterijer samog restorana Suvenir je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom morskog šarma u bojama plavetnila i čistog blagog povetarca. Restoran je ispunjen jednostavnim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima koje plene unikatnošću i simbolizmom.

Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite restoranu Suvenir da vam svoje kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji vam, pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudi i vrsnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju od posebno biranih namirnica.

Sve ovo i mnogo više, dobićete po izuzetno atraktivnim cenama.

Pored velikog izbora, u Suveniru se možete počastiti kuvanim jelima poput sarme, prebranca, ali i raznim roštiljom, specijalitetima poput teletine ispod saća ili svinjska rebra u sosu od đumbira. Tu su i slatki zalogaji i deserti – razne pite i kolači, tufahije, urmašice…

Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da restoran Suvenir postane idealno mesto za sve vrste proslava, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, momačkih i devojačkih večeri. Prostor Suvenira možete iznajmiti i za organizovanje raznih prezentacija, tematskih večeri I svega što vam pričinjava zadovoljstvo – Suvenir je tu za vas.

Provedite prijatne i opuštajuće trenutke uz dobru i kvalitetnu čašu vinu ili domaće rakije, divan pogled na reku Savu, sjajnu muziku i ukusnu hranu, sa vama dragim osobama.

Čeka vas restoran Suvenir!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Suvenir