• Kej Oslobođenja 37
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 03:00h
  • Lounge / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Talas nalazi se u ulici Kej Oslobođenja 37 u Zemunu na samoj obali Dunava.

Neobičnog izgleda i koncepta uz vina iz celog sveta i tamburaše koji svako veče upotpunjavaju atmosferu, samo su deo nezaboravnog provoda koji se često završava sa izlaskom Sunca.

Moderan i elegantan izgled restorana Talas osmislio je poznati arhitekta, koji je u ovom lokalu napravio koncept “perfect pairing” stila. Hedonistički doživljaj idealnog spoja vina i hrane u prijatnom ambijentu. Prijatnu atmosferu u restoranu Talas upotpuniće vam fantastični tamburaši koji sviraju svako veče samo na vase uvce. Dozvolite sebi da iskusite jedan od najpopularnijih restorana u Beogradu gde se zora dočekuje uz nezaboravan provod!

Restoran Talas čine dva nivoa i prijatna bašta okružena zelenilom iz koje se pruža pogled na Dunav. Donjim delom dominira dugačak šank sa barskim stolicama, dok je u gornjem delu sala za ručavanje. U enterijeru se izdvajaju neobični asamblaži na kojima se nalazi pribor za jelo. Po jedna od stolica za svakim stolom izdvaja se po tome što ima naslon koji izgleda kao ženski korset.

Bogata i raznovrsna kuhinja restorana Talas ima meni koji je sačinjen prema poreklu namirnica i podeljen na dva dela - zemlju i vodu. Ovakav princip ručka, “uredi svoje jelo“, napravljen je kako bi sva vaša čula bila zadovoljena. Tradicija dobrog ukusa u Talasu, nije samo u hrani koja je vrhunskog kvaliteta, već ceo restoran odiše drugačijim. Od ulaza na kojem je jasno da je reč o sjajnoj vrsti restorana, do konobara koji su spremni da gostu preporuče sve moguće kombinacije hrane i pića, pa i mogućnosti da gost sam pogleda u kuhinji sastojke od kojih mu se spravljaju jela.

Restoran Talas je, mesto gde vas neće razočarati cenama, a prijaće vam da budete viđeni. Dođite i uživajte u sjajnim taburašima, velikom izboru pića i fenomenalnoj hrani.
Ovaj Talas odiše dobrim, ukusnim i drugačijim. Ovo je Talas mediterana, tradicije i usluge na najvišem nivou. Ovo je Talas nezaboravnog.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Talas