• Kej Oslobođenja 37
    Beograd, Zemun
  • 21:00h - 01:00h
  • Pop
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Talas nalazi se u ulici Kej Oslobođenja 37 u Zemunu na samoj obali Dunava, ispod najlepšeg bisera Zemuna, Gardoš kule.

Neobičnog izgleda i koncepta uz vina iz celog sveta i tamburaše koji svako veče upotpunjavaju atmosferu, samo su deo nezaboravnog provoda koji se često završava sa izlaskom Sunca.

Moderan i elegantan izgled restorana Talas osmislio je poznati dizajner i arhitekta, koji je u ovom lokalu napravio koncept “perfect pairing” stila. Hedonistički doživljaj idealnog spoja vina i hrane u prijatnom ambijentu. Prijatnu atmosferu u restoranu Talas upotpuniće vam nastupi fantastičnih bendova koji sviraju za vas svakog ponedeljka i subote. Dozvolite sebi da iskusite jedan od najpopularnijih restorana u Beogradu gde se zora dočekuje uz nezaboravan provod!

Hrabro komponovanih materijala i boja, oblika i formi, standarda i kreacija, ovaj novi objekat savremenog dizajna je sa jedne strane kombinacija tipične muške gordosti i jednostavnosti, a sa druge strane u njemu nas dočekuju toplina i sentiment koji su svojstveni ženskoj emociji koja vlada Zemunom. U prostoru kuće na Keju Oslobođenja koja potpuno podseća na vile iz vremena nastanka Zemuna, eklekticizam Marka Basarovskog - dizajnera, arhitekte i jednog od idejnih tvoraca Talasa, dobija svoju novu zvezdu: Talas new wave!

Restoran Talas čine dva nivoa i prijatna bašta okružena zelenilom iz koje se pruža pogled na Dunav. Donjim delom dominira dugačak šank sa barskim stolicama, dok je u gornjem delu sala za ručavanje. U enterijeru se izdvajaju neobični asamblaži na kojima se nalazi pribor za jelo. Po jedna od stolica za svakim stolom izdvaja se po tome što ima naslon koji izgleda kao ženski korset.

Bogata i raznovrsna kuhinja restorana Talas ima meni koji je sačinjen prema poreklu namirnica i podeljen na dva dela - zemlju i vodu. Ovakav princip ručka, “uredi svoje jelo“, napravljen je kako bi sva vaša čula bila zadovoljena. Tradicija dobrog ukusa u Talasu, nije samo u hrani koja je vrhunskog kvaliteta, već ceo restoran odiše drugačijim. Od ulaza na kojem je jasno da je reč o sjajnoj vrsti restorana, do konobara koji su spremni da gostu preporuče sve moguće kombinacije hrane i pića, pa i mogućnosti da gost sam pogleda u kuhinji sastojke od kojih mu se spravljaju jela.

Restoran Talas je, mesto gde vas neće razočarati cenama, a prijaće vam da budete viđeni. Dođite i uživajte u sjajnim taburašima, velikom izboru pića i fenomenalnoj hrani.
Ovaj Talas odiše dobrim, ukusnim i drugačijim. Ovo je Talas mediterana, tradicije i usluge na najvišem nivou. Ovo je Talas nezaboravnog.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Talas
Average rating:  
 9 reviews
 by Maja

Moja preporuka ako ste za laganu svirku u Zemunu

 by Deki

Nemamo zamerki, odusevili smo se atmosferom

 by Nesa

Svirke su dale novu car starom restoranu

 by Jelena

Osoblje je preljubazno, rezervacija je bila na mestu, sve pohvale!

 by marina

Idealno mesto za subotnji izlazak

 by Darko

Subotnja svirka je pravi pogodak

 by Tatjana

Hrana odlicna muzika takodje! Dolazimo ponovo!

 by Gordana

Super su svirke subotom!

 by Igor

Idealno mesto za nedeljno po podne 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Talas