• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Pop
  • 120 Ljudi

Program restorana

UTORAK 02. Mart
10h-20h

SREDA 03. Mart
10h-20h

ČETVRTAK 04. Mart
10h-20h

PETAK 05. Mart
10h-20h

PONEDELJAK 08. Mart
10h-20h

Enterijer

Restoran Temperament nalazi se u Beton hali, u samom srcu Beograda pored reke Save, sa pogledom na Novi Beograd, na Ušću Save i Dunava, odmah ispod Kalemegdana na adresi Karadjordjeva 2-4. Misija restorana je da prenese temperament ljubavi prema Beogradu, nacionalnoj hrani i muzici svim našim gostima. Cilj restorana je da svako od vas u našem ambijentu koji opušta, pronadje svoj kutak mira i uživanja.

Restoran Temperament Beograd jelo

Temperament restoran rezervacije - online brzo i lako

Za uživanje u ekskluzivnom restoranu Temperament na popularnom mestu kao što je Beton hala rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u ambijentu restorana Temperament rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana i turista posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti restorana uvek popunjeni.

Restoran Temperament Beograd zanimljivo jelo

Restoran Temperament meni - hrana koja se služi

Posetite nas i probajte jedinstvene tradicionalne specijalitete našeg čuvenog kuvara Jovice Jovićevića. Na raspolaganju su vam raznovrsna hladna i topla predjela, sirevi, čorbe, potaži, salate… Od glavnih jela preporučujemo slasnu teletinu ili jagnjetinu ispod sača ili roštilj pripreman na ćumuru.

U Temperament restoranu možete uživati i u mnogobrojnim poslasticama, koje će savršeno zasladiti vaš obed. Pored toga, degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih kao i domaćih vina na času, probajte najraznovrsnije domaće rakije i veliki asortiman koktela.

Restoran Temperament Beograd jelo 2

Opis restorana koji će vas osvojiti na prvi pogled

Ono što karakteriše restoran Temperament i izdvaja ga od ostalih prestoničkih objekata jeste specifičan ambijent i enterijer koji ostavlja bez daha. Uz prijatne braon tonove drveta i kamena savršeno se uklapaju viseće sijalice koje i ukrasne biljke koje vise sa plafona.

Pružamo vam magičan pogled na reku dok se Beograd budi, momente tišine dok pucketa drvo iz našeg kamina, temperamente tonove i fenomenalnu živu muziku svako veče od 22h, pa do kasno u noć dok naš grad ne zaspi.

Restoran Temperament Beograd - jelo od tune

Temperament Beton hala - lokacija na kojoj se nalazi

Temperament restoran se nalazi na jednom od najpopularnijih mesta za izlazak mnogih, a to je Beton Hala u opštini Stari grad. Adresa kluba je Karađorđeva 2-4, a pomenuta Temperament lokacija predstavlja savršeno mesto za sve one koji znaju kako kvalitetan izlazak treba da izgleda.

Restoran Temperament Beograd desert

Temperament Beograd - parking u blizini

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Temperament sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Radno vreme restorana Temperament

Otvoreni smo svakog dana od 10h do 2h posle ponoći. Tokom dana vas očekuje prijatan obed u komfornom ambijentu, dok uveče uz uživo muziku ovde mnogi dočekaju jutro. Oživite sa nama sva svoja čula i probudite svoju temperamentnost! Naš Temperament odgovara Vašem, zar ne?

Restoran Temperament Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje definitivno vredi posetiti u prestonici, stoga ako želite vrhunski hedonistički užitak, u ambijentu koji će vas impresionirati obavezno svratite u restoran Temperament.

Restoran Temperament Beograd desert 2


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Temperament