• Kej Oslobođenja 73
    Beograd, Zemun
  • 10:00h - 00:00h (od četvtka do nedelje do 02:00h)
  • Pop / Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Terasa Galeb nalazi se u ulici Kej Oslobođenja 73 u Zemunu, odnosno na Dunavskom keju ispod Gardoša. Restoran Terasa Galeb je sada u novom ruhu, a na starom mestu. Restoran Terasa Galeb je tu zbog vas.

Kapaciteta restorana Terasa Galeb je 120 mesta, odnosno 60 unutra i 60 spolja. Restoran Terasa Galeb sa posebnom pažnjom nudi savršen ugođaj svojim gostima. Svakog dana u perodu od 10h, pa sve do ponoći, a od četvrtka do nedelje do dva časa iza ponoći, restoran Terasa Galeb će učiniti svaki vaš boravak ovde spektakularnim i nezaboravnim.

Ovaj prelepi restoran, tik uz obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom i od nastanka okuplja sve ljude koji uživaju u dobrom ukusu tradicionalnih rečnih i morskih specijaliteta.

Restoran Terasa Galeb pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Prvo mesto zauzima svakako njena kuhinja. Iskusno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim su rezultat jedinstvenosti, ponude kvaliteta.

Bogata ponuda tradicionalnih ali specificnih jela od ribe, je svakako ono što se od ovog restorana očekuje. Restoran Terasa Galeb je otišao i korak dalje, u savremenim tokovima ne zaostaje, a svom gostu uvek pruža, svežinu i kvalitet mora i morskog blaga. Pored pijanog šarana, smuđa, soma, možete se opredeliti i za hobotnicu na žaru, gambore ali i crni rižoto. Osim ribe, restoran Terasa Galeb nudi i specijalitete od mesa, spremljenih na žaru, T-bone steak, beafsteak, jagnjeće kotlete na žaru i mnogo drugih specijaliteta. Na vama je samo da dođete na divan ručak, a čim okusite prve zalogaje ovih sočnih đakonija, nikako nećete ostati ravnodušni.

U svako doba godine, dana i noći, restoran Terasa Galeb će vam fantastično doći. U prelepim danima pronaćićete mir i spokoj u fenomenalnom pogledu sa “Galebove” terase, dok će vas zimi očarati pucketanje vatre iz kamina, potpuna idila.

Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, restoran Terasa Galeb je dodao, note i pesmu. Prijatni zvuci muzike upotpuniće kompletan ugođaj svakog četvrtka, petka, subote i nedelje, kada će vam uz slasne zalogaje svirati violina na uvce.

Enterijer samog restorana Terasa Galeb je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom morskog šarma u bojama plavetnila i čistog blagog povetarca…ostaje vam samo da oslušnete talase…Restoran je ispunjen jednostavnim komadima nameštaja, zidovi su uobličeni u toplinu boje peska, materijali odslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom.

Pored izvrsne hrane, restoran Terasa Galeb nudi i pažljivo odabrana bela i crvena vina iz srpskih vinograda. Osim toga, restoran organizuje sve vrste proslava i zabava,a za one koji brinu o svom četvorotočkašu , restoran Terasa Galeb poseduje i parking sa 20 mesta.

Ne propustite jedno predivno iskustvo i dobre zalogaje za pamćenje. Sa posebnom pažnjom o potrebi svakog gosta, dočekaće vas prijatno, i profesionalno osoblje restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Terasa Galeb
Average rating:  
 1 reviews
 by Kristijan

za prave Zemunca


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Terasa Galeb