• Bul. Vojvode Mišića 81b
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 02h)
  • Starogradska
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Topčiderac je restoran sa veoma dugom tradicijom, ali u potpuno novom sjaju i potpuno novom ambijentu. Smešten u najlepšem delu Topčiderskog parka u srcu ekskluzivnih naselja Dedinja, Senjaka, Košutnjaka, na samo 2 kilometra od centra grada je još jedan razlog više da posetite ovaj prelepi restoran.

Restoran Topčiderac je otvoren svaki dan od 08h do ponoći, osim petka i subote kada radi čak do 02h ujutru. U ovom prelepom ambijentu možete uživati petkom i subotom pored sjajne klope u idiličnom zvuku tamburica.  S obzirom da je lociran u mirnom delu grada, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 81b, pogodan je za vaš predah od burnog prestoničkog života.

Restoran Topčiderac ima širok asortiman nacionalne i internacionalne kuhinje.  Specijaliteti koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha. Provedite prijatne trenutke uz kvalitetan izbor vina i živu muziku u večernjim satima. Što se tiče vašeg džepa, cene su vrlo korektne. Ovde je sve podređeno vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost.

Vrhunsko i ljubazno osoblje koje svoji posao obavlja izuzetno profesionalno pobrinuće se da u restoranu Topčiderac pored najkvalitetnije kuhinje iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti. Dobro raspoloženje, neverovatna količina pozitivne energije i mnoštvo neponovljivih ukusa nepogrešivi su sastojci recepta za savršen restoran.

Restoran Topčiderac nije samo restoran već jedan multifunkcionalni kompleks. Kapacitet restorana je 220 sedećih mesta unutar restorana, kao i 300 sedećih mesta u bašti koja se nalazi u sklopu restorana. Takođe postoji i letnja pozornica, bina za koncerte, kao i noćni klub u samom kompleksu. Tako da je ceo kompleks idealan za organizovanje svakog vida slavlja od svadbi, krštenja, poslovnih ručkova, koktela i sličnih događaja.

Svaki trenutak proveden u restoranu Topčiderac imaće posebno mesto u vašem životu, posetite nas i uverite se zašto je restoran Topčiderac drugačiji od drugih.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Topčiderac