• Bul. Vojvode Mišića 81b
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 02h)
  • Starogradska
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Topčiderac je restoran sa veoma dugom tradicijom, ali u potpuno novom sjaju i potpuno novom ambijentu. Smešten u najlepšem delu Topčiderskog parka u srcu ekskluzivnih naselja Dedinja, Senjaka, Košutnjaka, na samo 2 kilometra od centra grada je još jedan razlog više da posetite Topčiderac.

Topčiderac je kultno mesto na mapi beogradskih restorana sa dušom i tradicijom. Ko još uvek nije posetio restoran, tu grešku mora da ispravi što pre. Ipak, ne zaboravite da je Topčiderac uvek aktuelno mesto, te su za njega rezervacije neophodne.

Restoran Topčiderac rezervacije - brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu popularnog restorana! Rezervacije za Topčiderska noć restoran možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Rezervacije za Topčiderac restoran je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu IOS i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Zašto posetiti kultni restoran Topčiderac?

Vrhunsko i ljubazno osoblje koje svoji posao obavlja izuzetno profesionalno pobrinuće se da u restoranu Topčiderac pored najkvalitetnije kuhinje iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti. Dobro raspoloženje, neverovatna količina pozitivne energije i mnoštvo neponovljivih ukusa nepogrešivi su sastojci recepta za savršen restoran.

Restoran Topčiderac cenovnik i meni

Restoran Topčiderac ima širok asortiman nacionalne i internacionalne kuhinje.  Specijaliteti koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha.

Provedite prijatne trenutke uz kvalitetan izbor vina i živu muziku u večernjim satima. Što se tiče vašeg džepa, restoran Topčiderac cene kreira prema standardnim, te se može slobodno reći da je odnos cene i kvaliteta na izuzetno visokom nivou. Ovde je sve podređeno vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost.

Opis restorana sa tradicijom

Restoran Topčiderac nije samo restoran već jedan multifunkcionalni kompleks. Kapacitet restorana je 220 sedećih mesta unutar restorana, kao i 300 sedećih mesta u bašti koja se nalazi u sklopu restorana.

Takođe postoji i letnja pozornica, bina za koncerte, kao i noćni klub u samom kompleksu. Tako da je ceo Topčiderac kompleks idealan za organizovanje svakog vida slavlja od svadbi, krštenja, poslovnih ručkova, koktela i sličnih događaja.

Kakva je atmosfera u restoranu?

Restoran Topčiderac je porodično mesto kom ćete se uvek vraćati. Ovde se uz svako jelo, služi i osmeh i topla reč. Izgled kompleksa zadovoljava svetske stanadarde: bašta i enterijer su pažljivo osmišljeni uz veliku dozu stila.

Svakog vikenda možete uživati u branču, a sredom i petkom u ribljim danima koji su postali glavna asocijacija na Topčiderac. U ovom prelepom ambijentu možete uživati petkom i subotom pored sjajne klope u idiličnom zvuku tamburica.

Topčiderac restoran-lokacija i adresa

S obzirom da je lociran u mirnom delu grada, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 81b, pogodan je za vaš predah od burnog prestoničkog života. Nalazi se između najlepših beogradskih naselja Dedinja, Senjaka, Košutnjaka. Na samo desetak minuta od centra, svoju oazu mira ćete pronaći u Topčidercu.

Sopstveni parking restorana  

Velika prednost pri odabiru restorana u slučaju dolaska sopstvenim vozilom je posedovanje parkinga. Restoran Topčiderska noć poseduje privatni parking za svoje goste, što je idealno, naročito u slučaju da ovde rešite da organizujete veselje. Sa preko 200 parking mesta, Topčiderac garantuje mesto za vaše vozilo.  

Radno vrema restorana Topčiderac

Restoran Topčiderac je otvoren svaki dan od 08h do ponoći, osim petka i subote kada radi čak do 02h ujutru. Koji god dan u nedelji da dođete, možete računati na toplu atmosferu i posvećenost domaćina.

Svaki trenutak proveden u restoranu Topčiderac imaće posebno mesto u vašem životu, zato je najlakše da ga posetite i uverite se zašto je restoran Topčiderac drugačiji od drugih.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Topčiderac
Average rating:  
 1 reviews
 by Milena Konjevic

Odlican restoran za proslave, prezadovoljni smo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Topčiderac