• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Program restorana

SUBOTA 07. Decembar
Deep House & Chill

NEDELJA 08. Decembar
Deep House & Chill

PONEDELJAK 09. Decembar
Deep House & Chill

UTORAK 10. Decembar
Deep House & Chill

SREDA 11. Decembar
Deep House & Chill

ČETVRTAK 12. Decembar
Deep House & Chill

PETAK 13. Decembar
Deep House & Chill

Toro Latin Gastro Bar je prvi restoran svetski poznatog šefa Ričarda Sandovala u Evropi. Gospodin Sandoval, poreklom iz Meksika, diplomac je čuvene škole Culinary Institute of America i od 1997. godine, nakon kraćeg izleta u vode francuske kuhinje, svetu približava čari latinoameričke kuhinje kroz preko 20 restorana širom Amerike i Bliskog istoka.

Restoran Toro rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Toro je 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Toro restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Jelovnik Toro restorana - kakva hrana se služi

Restoran Toro u Beogradu donekle prati koncept dva Toro restorana (Majami i Dubai) iz Ričard Sandoval grupe. Kao što “gastrobar” u imenu sugeriše, hrana se služi u malim porcijama koje su namenjene za deljenje, a uz nju se uživa u kvalitetnim alkoholnim pićima i koktelima pripremljenim isključivo od prirodnih sastojaka.

Kuhinja se najbolje može opisati kao latinoamerička sa primesama azijske. Kombinacija koja u teoriji možda ne zvuči kao pun pogodak, ali u praksi su stvari sasvim drugačije. Dođite i uverite se u izvrsnu gastronomsku ponudu Toro restorana u Beogradu koja će vas sigurno oduševiti. 

Toro restoran - enterijer i ambijent koji se ne sreću često

Restoran Toro se nalazi u autentičnom ambijentu Beton Hale u beogradskom pristaništu koja polako, ali sigurno prerasta u veoma ozbiljnu gastro destinaciju sa sve raznovrsnijom ponudom. Toro Latin Gastro Bar ima veliki prostor koji je otvoren i svetao. 

Dizajn enterijera je pomalo neuobičajen, ali očigledno urađen sa puno pažnje i vrlo primamljiv. Tu je i letnja terasa sa divnim pogledom na reku. Unutrašnjošću dominira otvorena kuhinja, što je za svaku pohvalu jer gosti mogu da posmatraju pripremu gurmanluka koje će zatim imati priliku da probaju.

Restoran Toro Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Kada je u pitanju Toro restoran Beton Hala je lokacija gde je smešten, zajedno sa brojnim drugim atraktivnim sadržajima koji se nalaze u okviru ovog kultnog mesta, koje je postalo centar noćnog života i svetla tačka gastronomije prestonice. 

Beton hala je smeštena u strogom centru grada, odmah pored reke Save, ispod Kalemegdana, a zvanična adresa je Karađorđeva ulica 2-4

Restoran Toro Beton Hala - parking

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Toro restoran sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Toro restoran radno vreme

Toro restoran Beograd je otvoren svakog dana od 10h do 2h posle ponoći. Tokom celog dana ovde vas očekuje prijatan obed u komfornom ambijentu, dok uveče uz pop muziku koja ovde preovladava, mnogi dočekaju jutro. 

Restoran Toro Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje definitivno vredi posetiti u prestonici, stoga ako želite vrhunski hedonistički užitak, u ambijentu koji će vas impresionirati obavezno svratite u Toro restoran. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Toro