• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 25. Avgust
Deep House & Chill

PONEDELJAK 26. Avgust
Deep House & Chill

UTORAK 27. Avgust
Deep House & Chill

SREDA 28. Avgust
Deep House & Chill

ČETVRTAK 29. Avgust
Deep House & Chill

PETAK 30. Avgust
Deep House & Chill

SUBOTA 31. Avgust
Deep House & Chill

Restoran Toro je prvi restoran svetski poznatog šefa Ričarda Sandovala u Evropi. Gospodin Sandoval, poreklom iz Meksika, diplomac je čuvene škole Culinary Institute of America i od 1997., nakon kraćeg izleta u vode francuske kuhinje, svetu približava čari latinoameričke kuhinje kroz preko 20 restorana širom Amerike i Bliskog istoka.

Restoran Toro u Beogradu donekle prati koncept dva Toro Toro restorana (Majami i Dubai) iz Ričard Sandoval grupe. Kao što „gastrobar“ u imenu sugeriše, hrana se služi u malim porcijama koje su namenjene za deljenje, a uz nju se uživa u kvalitetnim alkoholnim pićima i koktelima pripremljenim isključivo od prirodnih sastojaka. Kuhinja se najbolje može opisati kao latinoamerička sa primesama azijske. Kombinacija koja u teoriji možda ne zvuči kao pun pogodak, ali u praksi su stvari sasvim drugačije

Restoran Toro se nalazi u autentičnom ambijentu beton hale u beogradskom pristaništu koja polako, ali sigurno prerasta u veoma ozbiljnu gastro destinaciju sa sve raznovrsnijom ponudom. Prostor je veliki, otvoren i svetao. Dizajn enterijera je pomalo neuobičajen, ali očigledno urađen sa puno pažnje i vrlo primamljiv. Tu je i letnja terasa sa divnim pogledom na reku. Unutrašnjošću dominira otvorena kuhinja, što je za svaku pohvalu jer gosti mogu da posmatraju pripremu gurmanluka koje će zatim imati priliku da probaju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Toro