• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Program restorana

PONEDELJAK 17. Jun
09h - 00h

UTORAK 18. Jun
09h - 00h

SREDA 19. Jun
09h - 00h

ČETVRTAK 20. Jun
09h - 00h

PETAK 21. Jun
09h - 00h

SUBOTA 22. Jun
09h - 00h

NEDELJA 23. Jun
09h - 00h

Enterijer

Beograd Noću

Toro Latin Gastrobar je prvi restoran svetski poznatog šefa kuhinje Ričarda Sandovala u Evropi. Gospodin Sandoval, poreklom iz Meksika, diplomac je čuvene škole Culinary Institute of America i od 1997. godine, nakon kraćeg izleta u vode francuske kuhinje, svetu približava čari latinoameričke kuhinje kroz preko 20 restorana širom Amerike i Bliskog istoka. Od nedavno i u Beogradu možete uživati u gastronomskim latinoameričkim specijalitetima koje nudi Toro restoran. Ovaj prestižan restoran, svetski poznatog lanca restorana, smešten je u centru Beograda u Beton Hali.

Toro Latin Gastrobar

Toro restoran rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet sa kojim raspolaže restoran Toro Latin Gastrobar je 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran Toro rezervacija je obavezna. Kako biste imali svoje mesto i uživali u svim čarima koje Toro restoran nudi, potpuno besplatno online ili putem korisničkog Call centra na jedan od dva svima dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, napravite sigurnu rezervaciju i uživajte u svim blagodetima koje Toro restoran nudi.

Za popularan prestonički restoran Toro Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u Beogradu. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti kroz sakupljanje poena koje kasnije možete unovčiti.

Toro Latin Gastrobar meni - fuzija ukusa

Restoran Latin Gastrobar u Beogradu donekle prati koncept dva Toro Latin Gastro bar restorana (Majami i Dubai) iz Ričard Sandoval grupe. Kao što “gastrobar” u imenu sugeriše, hrana se služi u malim porcijama koje su namenjene za deljenje, a uz nju se uživa u kvalitetnim alkoholnim pićima i koktelima pripremljenim isključivo od prirodnih sastojaka.

Kuhinja se najbolje može opisati kao latinoamerička sa primesama azijske. Kombinacija koja u teoriji možda ne zvuči kao pun pogodak, ali u praksi su stvari sasvim drugačije. Dođite i uverite se u izvrsnu gastronomsku ponudu Toro restorana u Beogradu koja će vas sigurno oduševiti. Toro Latin Gastrobar meni krase jela kao što su sendviči, takosi, kesadilja i buritosi, tostade, ali i suši, kao i jela za vegane, vegeterijance, i jela spremljena od namirnica bez glutena. Vlasnik restorana Toro je mislio na sve.

Toro Beograd - ambijent koji se ne sreće često

Restoran Toro Beograd se krije u autentičnom ambijentu Beton Hale na pristaništu koje polako, ali sigurno prerasta u veoma ozbiljnu gastro destinaciju sa sve raznovrsnijom ponudom. Toro Latin Gastrobar ima veliki prostor koji je otvoren i svetao.

Toro Latin Gastrobar

Dizajn enterijera je pomalo neuobičajen, ali očigledno urađen sa puno pažnje i vrlo primamljiv. Tu je i letnja terasa sa divnim pogledom na reku. Unutrašnjošću dominira otvorena kuhinja, što je za svaku pohvalu jer gosti mogu da posmatraju pripremu gurmanluka koje će zatim imati priliku da probaju.

Toro Latin Gastrobar

 

Toro Beton Hala - lokacija na kojoj se nalazi

Kada je u pitanju Toro restoran Beton Hala je lokacija gde je smešten, zajedno sa brojnim drugim atraktivnim sadržajima koji se nalaze u okviru ovog kultnog mesta, koje je postalo centar noćnog života i svetla tačka gastronomije prestonice.

Beton hala je smeštena u strogom centru grada, odmah pored reke Save, ispod Kalemegdana, a zvanična adresa je Karađorđeva ulica 2-4.

Restoran Toro Beograd - parking

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Toro restoran sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Radno vreme Toro Gastro bar restorana

Restoran Toro Beton Hala je otvoren svakog dana od 10h do 2h posle ponoći. Tokom celog dana ovde vas očekuje prijatan obed u komfornom ambijentu, dok uveče uz pop muziku koja ovde preovladava, mnogi dočekaju jutro.

Restoran Toro Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje definitivno vredi posetiti u prestonici, stoga ako želite vrhunski hedonistički užitak, u ambijentu koji će vas impresionirati obavezno svratite u Toro Latin Gastrobar.

Toro restoran cenovnik je tako formirao da su cene pristupačne. Što se tiče uslova za rezervacije situacija je sledeća, preko dana nema uslova, za večernju varijantu vikendom je obavezna večera, dok radnim danima može i samo piće. Od mesta koja su vam na raspolaganju postoje različite varijante stolova za sedenje.

Toro Latin Gastrobar

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Toro Latin Gastrobar
Average rating:  
 30 reviews
 by Svetlana K.

Jela su za svaku preporuku

 by boki

Moderni ste skroz 🙂

 by Marijana

Moje omiljeno mesto

 by Maksim

Suvisne su reci jer se zna da ste najbolji u beton hali.

 by Milana Savic

sunce, reka, terasa ....Pravo mesto za uzivanje.

 by Jasmina K.

Divni ste

 by Verica

jedno od mesta sa lepim pogledom

 by Irina

Vikendom naci mesto ovde je uspeh

 by dejan saric

Porcija jedna mi je bila nedovoljna i minijaturna, nisam se lepo konsultovao sa konobarom 🙂

 by Goran

Moj izbor broj 1

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Toro Latin Gastrobar