• Makenzijeva 73
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Trandafilović je jedan od  najstarijih restorana u Beogradu. Jedan je od prvih srpskih bistroa, koji mnogi hroničari navode kao najpoznatiju gradsku kafanu do drugog svetskog rata. Ovaj predivan restoran nalazi se u samom centru urbanog Beograda, na uglu Makenzijeve i Mutapove ulice.

Restoran Trandafilović izgrađen je davne 1929. godine, srušen je 1961, a postojeći izgled dobio je šest godina kasnije.Na ovom izvanrednom prestoničkom mestu uvek ćete doživeti jedinstveno iskustvo i biti maksimalno zadovoljni uslugom, jer iza kvaliteta restorana Trandafilović stoji čak osamdeset godina uspešnog rada. Svaki detalj u restoranu Trandafilović priča priču starog Beograda. Ono što između ostalog ovaj vrhunski restoran čini posebnim je platan visok čak 23 metara, star oko 150 godina, koji u vrelim prestoničkim danima nudi opuštajući prirodni hlad. Takođe je važno napomenuti da iako je restoran tik uz jednu od veoma prometnih ulica, bašta je pogodna za odmor i predstavlja oazu mira i tišine u urbanom delu grada. Međutim, to nije sve. Pored prelepog ambijenta koji se ne može meriti ni sa jednim drugim mestom u gradu, restoran Trandafilović nudi još mnoštvo posebnosti koje će vas oduševiti. U restoranu Trandafilović možete uživati u ukusima tradicionalne Jugoslovenske kuhinje, kao i u mnogim savremenim jelima. Jedno je sigurno - ukoliko želite da probate prave domaće knedle sa šljivama, da osetite ukus šnenokli iz detinjstva, miris pravih domaćih pikantnih ćevapćića, onda je ovo pravo mesto za vas. Pored toga, tu su i najbolja vina proverenih domaćih sorti grožđa. Takođe postoji mogućnost organizovanja proslava i ručkova za veće grupe, poručivanje kuvanih jela za svoje zaposlene, dostava hrane za sajmove.

Ne čekajte više ni sekund. Posetite ovo izvanredno prestoničko mesto i sebi i svojim prijateljima podarite jedinstveno iskustvo. Ljudi okupljeni oko restorana Trandafilović pobrinuće se da vam apsolutno ništa ne zafali, a vi ćete se u ovo divno mesto zaljubiti već prilikom prvog koraka.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trandafilović