• Makenzijeva 73
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Trandafilović je jedan od  najstarijih restorana u Beogradu. Jedan je od prvih srpskih bistroa, koji mnogi hroničari navode kao najpoznatiju gradsku kafanu do drugog svetskog rata. Ovaj predivni restoran nalazi se u samom centru urbanog Beograda, na uglu Makenzijeve i Mutapove ulice.

Restoran Trandafilović rezervacije online - brzo i lako

Restoran Trandafilović poseduje kapacitet od 50 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Trandafilović restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Trandafilović jelovnik - menu u popularnom restoranu

Međutim, pored prelepog ambijenta koji se ne može meriti ni sa jednim drugim mestom u gradu, restoran Trandafilović nudi još mnoštvo posebnosti koje će vas oduševiti. U restoranu Trandafilović možete uživati u ukusima tradicionalne Jugoslovenske kuhinje, kao i u mnogim savremenim jelima. 

Jedno je sigurno - ukoliko želite da probate prave domaće knedle sa šljivama, da osetite ukus šnenokli iz detinjstva, miris pravih domaćih pikantnih ćevapćića, onda je ovo pravo mesto za vas. 

Pored toga, tu su i najbolja vina proverenih domaćih sorti grožđa. Takođe postoji mogućnost organizovanja proslava i ručkova za veće grupe, poručivanje kuvanih jela za svoje zaposlene, dostava hrane za sajmove.

Trandafilović restoran - opis mesta koje će vas 

Restoran Trandafilović izgrađen je davne 1929. godine, srušen je 1961. godina, dok je postojeći izgled dobio šest godina kasnije. Na ovom izvanrednom prestoničkom mestu uvek ćete doživeti jedinstveno iskustvo i biti maksimalno zadovoljni uslugom, jer iza kvaliteta restorana Trandafilović stoji čak osamdeset godina uspešnog rada. 

Svaki detalj u restoranu Trandafilović priča priču starog Beograda. Ono što između ostalog ovaj vrhunski restoran čini posebnim je platan visok čak 23 metara, star oko 150 godina, koji u vrelim prestoničkim danima nudi opuštajući prirodni hlad. 

Takođe je važno napomenuti da iako je Trandafilović restoran tik uz jednu od veoma prometnih ulica, bašta je pogodna za odmor i predstavlja oazu mira i tišine u urbanom delu grada.

Restoran Trandafilović Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Trandafilović restoran smešten je u samom centru gradskih zbivanja - na Vračaru, a adresa na kojoj se nalazi je Makenzijeva 73. Idealno mesto za sve one koji žele da iskuse čari autentične, beogradske ugostiteljske scene. 

Parking kod poznatog Trandafilović restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Trandafilović u Beogradu jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali posetioci vrlo lako mogu pronaći mesto na gradskom parkingu, koji je uvek dostupan. 

Trandafilović radno vreme 

Trandafilović restoran otvoren je svakog dana i na usluzi vam je kad god to poželite. Radno vreme restorana je od 08:00h do 00:00h, rokom radnih dana, dok je vikendom radno vreme produženo do 1 sat posle ponoći. 

Ne čekajte više ni sekund. Posetite ovaj izvanredni beogradski restoran i sebi i svojim prijateljima podarite jedinstveno iskustvo. Ljudi okupljeni oko restorana Trandafilović pobrinuće se da vam apsolutno ništa ne zafali, a vi ćete se u ovo divno mesto zaljubiti već prilikom prvog koraka.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Trandafilović
Average rating:  
 1 reviews
 by Dejan Stosic

Odlican izbor vina!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trandafilović