• Ivice Devčića 1a
    Beograd, Čukarica
  • 08:00h - 00:00h (subotom do 01:00h)
  • Pop / Starogradska
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Trem Beograd - ambijent i ukusi kojima nećete moći da odolite! U mirnom kraju Banovog brda, skriven od svakodnevne gužve i saobraćaja, u ulici Ivice Devčića 1a, smešten je restoran Trem. Stvoren da bude bolji od najboljih, Trem restoran predstavlja mesto za vaše maksimalno uživanje, na kom vas očekuje bogata ponuda domaćih specijaliteta u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj.

Restoran Trem vino i biftek

Restoran Trem rezervacije onlina - brzo i lako

Restoran Trem poseduje kapacitet od 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Trem restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Trem vino i rolovana piletina

Trem jelovnik - menu u popularnom restoranu

U ponudi restorana Trem naći ćete brojne specijalitete domaće kuhinje, a svakako se izdvaja specijalitet kuće - T-bone stejk. Pored toga, Trem se izuzetno ponosi i pažljivo pripremljenim roštiljem na ćumur, kao i mnogim kvalitetnim jelima iz svoje ponude koje će postati neizostavni deo svake vaše porudžbine. 

Svakodnevno možete uživati u najukusnijoj kuhinji, a nedeljom vas čeka 15% popusta na sve obroke. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Trem, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Restoran Trem vino i ćevapi

Opis restorana Trem koji ćete sigurno voleti

Trem je restoran karakterisstičan po sjajnom ambijentu i atmosferi koja vlada tokom čitavog dana, a posebno u večernjem periodu, kada se gosti dovoljno opuste, pa uz zvuke fine muzike ustanu i zaigraju. Prekrasno uređen enterijer učiniće da se svakog trenutka osećate veoma prijatno u ovom restoranu, a vrhunska ponuda hrane i pića nateraće vas da ostanete do fajronta. 

Muzika koja se sluša u restoranu

Pored bogate ponude hrane, restoran Trem nudi i kvalitetnu zabavu, pa ćete subotom imati prilike da se provodite uz najpopularnije hitove starogradske, kafanske i domaće muzike! Takođe, usluga u restoranu Trem ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan i usklađen potrebama svakog gosta.

Restoran Trem vino i spanać i meso

Restoran Trem Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Ušuškan i zaklonjen od buke, gužve i saobraćaja, u mirnom kraju na Banovom brdu, smešten je Trem restoran - pravo mesto za uživanje u dobrom zalogaju i finom ambijentu. Adresa je Ivice Devčića 1a, a nema sumnje da ćete ga lako pronaći, jer je na veoma dostupnoj lokaciji.

Parking kod Trem restorana u Beogradu

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Trem u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Restoran Trem koktel i desert

Trem radno vreme 

Kada god poželite da se prepustite uživanju, vi izaberite restoran Trem koji je tu za vas svih sedam dana u nedelji i to radnim danima od 8h ujutru do ponoći, subotom od 9h ujutru do 1h posle ponoći, nedeljom od 10h do ponoći. Kapacitet restorana je 100 ljudi, a takođe je i pet friendly, pa možete povesti i svoje ljubimce!

Dođite i uverite se zbog čega restoran Trem na Banovom brdu spada među podrazumevane kada se kaže najbolji beogradski restorani.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Trem
Average rating:  
 1 reviews
 by bojana galic

odlican izbor pica i hrane, slavili smo rodjendan ovde i super je bilo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trem