• Ivice Devčića 1a
    Beograd, Čukarica
  • 08:00h - 00:00h (subotom do 01:00h)
  • Pop / Starogradska
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

U mirnom kraju Banovog brda, skriven od svakodnevne gužve i saobraćaja, u ulici Ivice Devčića 1a, smešten je restoran Trem. Stvoren da bude bolji od najboljih, Trem predstavlja mesto za vaše maksimalno uživanje, na kom vas očekuje bogata ponuda domaćih specijaliteta u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj.

U ponudi restorana Trem naći ćete brojne specijalitete domaće kuhinje, a svakako se izdvaja specijalitet kuće - T-bone stejk. Pored toga, Trem se izuzetno ponosi i pažljivo pripremljenim roštiljem na ćumur, kao i mnogim kvalitetnim jelima iz svoje ponude koje će postati neizostavni deo svake vaše porudžbine. Svakodnevno možete uživati u najukusnijoj kuhinji, a nedeljom vas čeka 15% popusta na sve obroke. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Trem, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Pored bogate ponude hrane, restoran Trem nudi i kvalitetnu zabavu, pa ćete subotom imati prilike da se provodite uz najpopularnije hitove starogradske, kafanske i domaće muzike! Takođe, usluga u restoranu Trem ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan i usklađen potrebama svakog gosta.

Kada god poželite da se prepustite uživanju, vi izaberite restoran Trem koji je tu za vas svih sedam dana u nedelji i to od 8h ujutru radnim danima (subotom od 9h, nedeljom od 10h), do ponoći, a subotom i do jedan sat iza ponoći. Kapacitet restorana je 100 ljudi, a takođe je i Pet Friendy, pa možete povesti i svoje ljubimce!

Iskoristite svaku priliku da posetite restoran Trem i uživate u istinskoj tradiciji, jer on postoji zbog vas i tu je da ispuni sve vaše želje i očekivanja! Dobrodošli!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trem