• Ivice Devčića 1a
    Beograd, Čukarica
  • 08:00h - 00:00h (subotom do 01:00h)
  • Pop / Starogradska
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Trem Beograd - ambijent i ukusi kojima nećete moći da odolite! U mirnom kraju Banovog brda, skriven od svakodnevne gužve i saobraćaja, u ulici Ivice Devčića 1a, smešten je restoran Trem. Stvoren da bude bolji od najboljih, Trem restoran predstavlja mesto za vaše maksimalno uživanje, na kom vas očekuje bogata ponuda domaćih specijaliteta u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj.

Restoran Trem vino i biftek

Restoran Trem rezervacije onlina - brzo i lako

Restoran Trem poseduje kapacitet od 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Trem restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Trem vino i rolovana piletina

Trem jelovnik - menu u popularnom restoranu

U ponudi restorana Trem naći ćete brojne specijalitete domaće kuhinje, a svakako se izdvaja specijalitet kuće - T-bone stejk. Pored toga, Trem se izuzetno ponosi i pažljivo pripremljenim roštiljem na ćumur, kao i mnogim kvalitetnim jelima iz svoje ponude koje će postati neizostavni deo svake vaše porudžbine. 

Svakodnevno možete uživati u najukusnijoj kuhinji, a nedeljom vas čeka 15% popusta na sve obroke. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Trem, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Restoran Trem vino i ćevapi

Opis restorana Trem koji ćete sigurno voleti

Trem je restoran karakterisstičan po sjajnom ambijentu i atmosferi koja vlada tokom čitavog dana, a posebno u večernjem periodu, kada se gosti dovoljno opuste, pa uz zvuke fine muzike ustanu i zaigraju. Prekrasno uređen enterijer učiniće da se svakog trenutka osećate veoma prijatno u ovom restoranu, a vrhunska ponuda hrane i pića nateraće vas da ostanete do fajronta. 

Muzika koja se sluša u restoranu

Pored bogate ponude hrane, restoran Trem nudi i kvalitetnu zabavu, pa ćete subotom imati prilike da se provodite uz najpopularnije hitove starogradske, kafanske i domaće muzike! Takođe, usluga u restoranu Trem ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan i usklađen potrebama svakog gosta.

Restoran Trem vino i spanać i meso

Restoran Trem Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Ušuškan i zaklonjen od buke, gužve i saobraćaja, u mirnom kraju na Banovom brdu, smešten je Trem restoran - pravo mesto za uživanje u dobrom zalogaju i finom ambijentu. Adresa je Ivice Devčića 1a, a nema sumnje da ćete ga lako pronaći, jer je na veoma dostupnoj lokaciji.

Parking kod Trem restorana u Beogradu

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Trem u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Restoran Trem koktel i desert

Trem radno vreme 

Kada god poželite da se prepustite uživanju, vi izaberite restoran Trem koji je tu za vas svih sedam dana u nedelji i to radnim danima od 8h ujutru do ponoći, subotom od 9h ujutru do 1h posle ponoći, nedeljom od 10h do ponoći. Kapacitet restorana je 100 ljudi, a takođe je i pet friendly, pa možete povesti i svoje ljubimce!

Dođite i uverite se zbog čega restoran Trem na Banovom brdu spada među podrazumevane kada se kaže najbolji beogradski restorani.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trem