• Nebojšina 6
  • 10:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Trpeza predstavlja idealno mesto za vas ukoliko ste ljubitelj tradicionalne srpske kuhinje i imate želju da uživate u autentičnim jelima koja se mogu pronaći samo u ponudi ovog restorana. Ovaj restoran više od deset godina postavlja standarde kvaliteta i usluge.

Specifična lokacija ovog izvanrednog restorana ostavljala je utisak kao da niste u Beogradu, i omogućavala svojim gostima da bar na kratko odmore od prebrzog tempa koji nameće prestonički život. Međutim, zbog proširenja kapaciteta usled rastuće popularnosti, odlučili smo se za veći lokal, uz jednako prijatan ambijent, koji se nalazi u Malom Mokrom Lugu.

Restoran Trpeza rezervacije - online brzo i lako

Restoran Trpeza Beograd ima preko 150 mesta, za koja u svakom trenutku postoji pomama. Iz tog razloga, rezervacije su obavezne ukoliko želite da uživate u predivnom ambijentu restorana. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Zlatni bokal.

Kada je u pitanju restoran Trpeza Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Trpeza jelovnik - specijaliteti za svačiji ukus

Na meniju restorana Trpeza nalazi se mnoštvo specijaliteta koji zadovoljavaju vrhunske svetske gastronomske standarde. Kada je u pitanju restoran Trpeza jelovnik nudi mnoštvo sjajnih jela za svačiji ukus.

Svaki obrok u restoranu Trpeza je posebna priča, jer se priprema sa puno ljubavi i servira na vrlo kreativan način uz veliku dozu elegancije. Karta pića je takođe izuzetno bogata, dok je akcenat na vinima visokog kvaliteta. Što se tiče vašeg džepa, Restoran Trpeza cene je prilagodio svima.

Vrhunsko i ljubazno osoblje koje svoji posao obavlja izuzetno profesionalno pobrinuće se da u restoranu Trpeza pored najkvalitetnije beogradske kuhinje iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti.

Opis prelepog ambijenta restorana Trpeza

Proširenjem kapaciteta restorana Trpeza, odnosno prelaskom na novu lokaciji, akcenat na uživanju ostao je isti. Veliki komfor koji pruža maksimalan užitak i visok nivo hedonizma ostali su zaštitni znak restorana i na novoj lokaciji.

Pored brojnih pogodnosti koje restoran Trpeza nudi takođe predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja određenih prezentacija, predavanja i drugih vrsta svečanosti.

Trpeza Restoran Beograd - enterijer namenjen uživanju

Prostranost restorana, prelepa dekoracija i aranžiranje sale u skladu sa namenom izdvajaju Trpeza Restoran Beograd od drugih beogradskih restorana. Ambijentalno osvetljenje, širok prostor između stolova i prava restoranska atmosfera najbolja su pozivnica za sve one koji do sada nisu posećivali ovaj sjajni restoran.

Trpeza Restoran - lokacija

Trpeza Restoran smešten je na adresi Narodnog fronta 44, Mali Mokri Lug. Iako je pre toga bio ušuškan u tišini i prelepom ambijentu zelenila kod Karađorđevog parka, zbog proširenja kapaciteta, nova lokacija u Malom Mokrom Lugu pruža komfor i još lepši ambijent svim gostima.

Parking restorana Trpeza

U blizini restorana Trpeza nalaze se tri velike parking garaže - Garaža Pogon Kosmaj, KD Garažna vrata i Parking Servis Javna Garaža. Iako nijedan nije u neposrednoj blizini, svaki poseduje veliki broj parking mesta. Takođe, alternativni vidovi prevoza za sve one koji žele da uživaju uz čašicu ili dve je gradski prevoz, a naravno, kao opcija postoji i taksi prevoz.

Restoran Trpeza radno vreme

Radno vreme restorana trpeza je svakog dana od 09:00 do 00:00h, uz izuzetak da nedeljom restoran počinje sa radom tek od 12:00h. Svakog dana, restoran Trpeza svojim gostima nudi priliku da u prelepom i opuštajućem ambijentu, uz odličnu gastronomsku ponudu i veliki izbor pića uživaju u svakom trenutku.

Kada jednom budete bili gost restorana Trpeza, on će zaista postati deo vaše rutine. Dobro raspoloženje, neverovatna količina pozitivne energije i mnoštvo neponovljivih ukusa nepogrešivi su sastojci recepta za savršen restoran.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Trpeza
Average rating:  
 1 reviews
 by Sasa

Preukusna hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trpeza