• Nebojšina 6
  • 10:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Trpeza nalazi se u Karađorđevom parku, u Nebojšinoj ulici broj 6. Specifična lokacija ovog izvanrednog restorana ostavlja utisak kao da niste u Beogradu, i omogućava svojim gostima da bar na kratko odmore od prebrzog tempa koji nameće prestonički život.

Restoran Trpeza predstavlja idealno mesto za vas ukoliko ste ljubitelj tradicionalne srpske kuhinje i imate želju da uživate u autentičnim jelima koja se mogu pronaći samo u ponudi ovog restorana. Na meniju restorana Trpeza nalazi se mnoštvo specijaliteta koji zadovoljavaju vrhunske svetske gastronomske standarde. Svaki obrok u restoranu Trpeza je posebna priča, jer se priprema sa puno ljubavi i servira na vrlo kreativan način uz veliku dozu elegancije. Karta pića je takođe izuzetno bogata, dok je akcenat na vinima visokog kvaliteta. Što se tiče vašeg džepa, cene su vrlo korektne.

Restoran Trpeza kapaciteta je 60 ljudi, dok istim brojem mesta raspolaže i prelepa letnja bašta, koja je posebno klimatizovana sistemom koji funkcioniše pomoću vodene pare. I enterijer i eksterijer kreirani su vrlo pažljivo gde je primarna ideja bila ostvarivanje maksimalnog komfora i hedonizma gostiju, pa tako restoranom dominiraju koža u kombinaciji sa neutralnim bojama, a prijatnom ambijentu posebno doprinosi i nežno osvetljenje. Vaš provod u restoranu Trpeza upotpuniće nenapadna lounge muzika, uz koju ćete se još više opustiti.

Pored brojnih pogodnosti koje restoran Trpeza nudi takođe predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja određenih prezentacija, predavanja i drugih vrsta svečanosti. Vrhunsko i ljubazno osoblje koje svoji posao obavlja izuzetno profesionalno pobrinuće se da u restoranu Trpeza pored najkvalitetnije beogradske kuhinje iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti.

Kada jednom budete bili gost restorana Trpeza, on će zaista postati deo vaše rutine. Dobro raspoloženje, neverovatna količina pozitivne energije i mnoštvo neponovljivih ukusa nepogrešivi su sastojci recepta za savršen restoran.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Trpeza