• Cetinjska 17
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Velika Skadarlija nalazi se u čuvenoj beogradskoj boemskoj četvrti, u ulici Cetinjska 17. Velika Skadarlija je oduvek bila omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara, a svojom visokom kategorizacijom garantuje uslugu na najvišem nivou.

Početkom 2013. godine, restoran Velika Skadarlija je u potpunosti renoviran, ali je sačuvao duh Skadarlije koji odlikuje poznata starogradska muzika, vrhunski specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, kvalitetno piće i ljubazno osoblje.

Jela restorana Velika Skadarlija pripremaju poznati beogradski kuvari po strogo čuvanim receptima od najkvalitetnijih sirovina.

Sam dokaz kvaliteta restorana Velika Skadarlija je taj što se osoblje uhvatilo u koštac sa poznatim svetskim kuvarom Sašom Mišićem tokom snimanja emisije “Paklena kuhinja”. Želeći da restoran popravi sve negativne stavke i napreduje u svakom smislu, doveli su ovog kulinarskog maga koji je uneo svoje znanje i svetske trendove u restoran Velika Skadarlija.

Osoblje restorana Velika Skadarlija su kreatori inspiracije. Oni stvaraju samim tim što postoje u ovoj prelepoj oazi ukusa i mirisa, jer, skadarlija je mera svega, i dobrog i lošeg.
Samim ulaskom u restoran Velika Skadarlija obuzeće vas prijatna prašina prošlosti, poput nežne ruke koja vas prihvata u zagrljaj. Čista boemija.

Uđite u ovaj neverovatan spoj prošlosti i sadašnjosti. U svojevrsni malstram emocija i raspoloženja iz kojeg su se iznedrila mnoga umetnička dela.

U restoranu Velika Skadarlija možete proslaviti svoj najlepši dan u životu, venčanje, rođenje deteta ili bilo koju drugu vrstu proslave. Za vaše poslovne ručkove ili romantične večere, tradicionalni kulinarski specijaliteti zadovoljiće sve ukuse i želje, a uz muziku tamburaša i veselu atmosferu, dobar provod u restoranu Velika Skadarlija je zagarantovan.

Restoran Velika Skadarlija prima 200 gostiju, a na raspolaganju su i letnja terasa sa dodatnih 300 sedećih mesta, kao i posebna sala za pušače. Letnja terasa pruža opuštajući doživljaj u prelepom ambijentu uz prijatne melodije lokalnih muzičara.

Restoran Velika Skadarlija ima odličnu reputaciju i među gostima koji nisu iz Srbije, večinom turista koji ovde često dolaze tako da u restoranu možete čuti engleski, italijanski, nemački ili francuski jezik.

Restoran Velika Skadarlija je restoran sa prijatnom atmosferom, ljubaznim osobljem i što je najvažnije, raznim specijalitetima domaće kuhinje. Posebno izdvajamo iz jelovnika zlatne pileće medaljone, srneći biftek, rebarca na kajmaku, palačinke u vinskom šatou i mnoga druga izvrsna jela.

Restoran Velika Skadarlija uz očuvani šarm boemske četvrti, obogaćen ukusima specijaliteta tradicionalne i internacionalne gastronomije, odličnu ponudu domaćih i stranih vina, praćene romantičnim melodijama, mesto je koje će kroz osmeh na licu dugu ostati u vašem sećanju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Velika Skadarlija