• Đorđa Vajferta 52
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Voulez Vous restoran na Vračaru je jedinstveno mesto koje svojim prijatnim ambijentom, vrhunskom uslugom i ukusnim specijalitetima očarava svakog ko se odluči da dođe i uveri se u kvalitete ovog restorana.

Restoran Voulez Vous Beograd se svojom raznovrsnom ponudom izdvaja od ostalih mesta u gradu i zahvaljujući činjenici da se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji svakodnevno okuplja veliki broj ljudi koji uživaju u čarima ovog mesta. 

Restoran Voulez Vous rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Voulez Vous je 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Voulez Vous restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Voulez Vous jelovnik - hrana koja se služi u restoranu

Jelovnik Voulez Vous restorana u Beogradu je poseban i može da se pohvali raznovrsnim specijalitetima u kojima mogu uživati i najveći gastronomski znalci. U ponudi restorana Voulez Vous nalazi se veliki izbor sendviča, supa, obrok salata, pasti, pizza, kao i specijaliteta od mesa i ribe. 

Opis Voulez Vous restorana koji vredi posetiti

Restoran Voulez Vous, smešten na Neimaru, odmah ispod parka, na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo čine jedinstvenu celinu, otvorenu i prozračnu sa puno svetlosti.

Na drugi pogled ovo mesto osvojiće vas kuhinjom i celokupnim doživljajem koji donosi mediteranski ugođaj baziran na osobenom pečatu šefa kuhinje. Sve u svemu, fino balansirana doza neformalnosti i topline uz odličnu kuhinju, efektnu prezentaciju i vrlo povoljne cene.

U ovoj gradskoj oazi, za sve one kojima su posao i uživanje nerazdvojni, obezbedili smo odličan WI-FI.

Voulez Vous Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Voulez Vous restoran smešten je na izuzetno popularnoj lokaciji u Beogradu, tačnije na Vračaru, pa je veoma blizu centru grada. Adresa na kojoj se nalazi popularni restoran je Đorđa Vajferta 52

Voulez Vous restoran - parking za goste restorana

Ono što je veoma važno napomenuti za sve one posetioce koji odluče da sopstvenim automobilom dođu u Voulez Vous restoran i provedu prijatno popodne ili veče sa svojim dragim ljudima, jeste da postoji obezbeđen besplatni parking, pa gosti ne moraju da brinu gde će ostaviti svog četvorotočkaša.

Radno vreme restorana Voulez Vous

Radno vreme Voulez Vous restorana je svakog dana od 08:00 do 01:00 posle ponoći. Tokom celog dana na usluzi svim gostima je ljubazno osoblje i kvalitetna kuhinja, pa nema razloga da Voulez Vous restoran Beograd ne bude na vašem spisku mesta koje morate posetiti u prestonici.

Dođite i otkrijte zbog čega Voulez Vous Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje ne biste smeli da zaobiđete.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Voulez Vous
Average rating:  
 1 reviews
 by Marta Stevanovic

Najbolja hrana u gradu! I osoblje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Voulez Vous