• Ada Huja bb
  • 09:00h - 01:00h (subotom do 05:00h)
  • Reggae / House
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran X nalazi se na Adi Huji, pokraj šetališta na obali Dunava. Svojim radom ovaj jedinstven ugostiteljski objekat, kafe i restoran zadobio je zavidnu popularnost i pozitivne kritike brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva. Idealan je za piće u dobrom društvu, a naročito u popodnevnom periodu.

Restoran X rezervacije - online brzo i lako

Restoran X Beograd ima kapacitet od oko 350 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Restoran X rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Restoran X Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran X Beograd - osvežavajuća ponuda za svako doba dana

U ponudi restorana X postoji veliki izbor hrane i naravno pića. Velika ponuda kafi, sokova, koktela, žestokih pića, točeno pivo... Iz ponude se posebno izdvaja plazma šejk koji je veoma popularan i kako ga još zovu ljubitelji ovog napitka - kalorijska bomba. Ovde možete i pojesti raznovrsne voćne salate i sladoled u letnjem periodu.

Restoran X Beograd nudi gastronomski užitak za svako doba dana. Od doručka i čorbi, hladnih i toplih predjela, do specijaliteta i savršenih pica - šta god vam duša poželi, možete pronaći u ovom prelepom lokalu. Ako vam se ne izlazi iz kuće, ne brinite, jer na vašu radost, restoran X Beograd vrši i dostavu hrane.

Restoran X - opis lokala koji ćete mnogo voleti

Prelep restoran smešten na Adi Huji nudi u vrelim letnjim mesecima priliku da se opustite u prostranoj bašti u kojoj je kapacitet oko 160 mesta. Natkrivena brojnim suncobranima i okružena zelenilom i cvećem idealna je za uživanje u izvrsnoj šoljici kafe, dok vas rashlađuje povetarac sa Dunava.

U sastavu bašte je takođe i malo igralište za decu sa raznovrsnim rekvizitima - brojnim ljuljaškama, vozićem, brodom i toboganom, za bezbrižnu igru nestašnih mališana. Dok se Vi odmarate u hladovini bašte, vaše dete će moći da se upusti u brojne avanture i zabavi se interesantnim stvarčicama na ovom igralištu.

Enterijer restorana X - moderan stil stvoren za uživanje

Interesantan retro stil, učinio je da se ovaj kafe restoran svojim enterijerom savršeno uklapa u ambijent svog okruženja. Udobne garniture za sedenje, savršene su za popodnevno uživanje u društvu Vama dragih osoba. Ovaj simpatični lokal od drveta svojim ambijentom i spoljnim sadržajima ne odudara od lokacije na kojoj se nalazi.

Moderan enterijer upotpunjen je kamenim i drvenim elementima, koji restoranu X daju prepoznatljiv izgled i neopisivu toplinu. Sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.

Muzika u restoranu X - kvalitetne svirke i lagani ritmovi

Naravno, dobar provod nemoguće je zamisliti i bez dobre muzike. Za vaše dobro raspoloženje svake subote je organizovana živa muzika sa pravim majstorima koji će se pobrinuti da vam ulepšaju svaki trenutak proveden u kafeu i restoranu X. Ostalih dana, tokom prepodneva, puštaće se lagana strana, reggae i domaća zabavna muzika, a posle podne je rezervisano za house zvuke.

Restoran X Ada Huja - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran X nalazi se na Adi Huji, pokraj šetališta na obali Dunava. Prelepa lokacija koja krasi restoran X Ada Huja, sa divnom baštom koja gleda na moćnu reku, savršena je pozivnica za sve koji žele da posete ovaj lokal. Sjajna lokacija je samo jedan od razloga zašto mnogi Beograđani stranim turistima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane.

Restoran X parking

Kada je u pitanju restoran X parking se nalazi u sklopu samog lokala, pa je tako za goste obezbeđen i veliki parking prostor. Za sve one koji planiraju da se u ovom sjajnom restoranu provedu uz neko alkoholno piće, postoje i alternativne vrste dolaska, u vidu gradskog prevoza ili taksi vozila.

Radno vreme restorana X

Radno vreme restorana X je svakog dana od 09:00h do 01:00h, dok je subotom provod produžen do duboko u noć, pa posetioci mogu da uživaju do 05:00h, uz kvalitetnu živu svirku. Ukoliko i vi želite da uživate u sjajnom ambijentu prelepog restorana na obali Dunava, uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran X
Average rating:  
 1 reviews
 by andrea aleksic

Top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran X