• Ada Huja bb
  • 09:00h - 01:00h (subotom do 05:00h)
  • Reggae / House
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran X nalazi se na Adi Huji, pokraj šetališta na obali Dunava.

Otvoren pre četiri godine, svojim radom ovaj jedinstven ugostiteljski objekat, kafe i restoran zadobio je zavidnu popularnost i pozitivne kritike brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva. Idealan je za piće u dobrom društvu, a naročito u popodnevnom periodu.

Ovaj simpatični lokal od drveta svojim ambijentom i spoljnim sadržajima ne odudara od lokacije na kojoj se nalazi. Moderan enterijer upotpunjen je kamenim i drvenim elementima, koji restoranu X daju prepoznatljiv izgled i neopisivu toplinu. Sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.
Interesantan retro stil, učinio je da se ovaj kafe restoran svojim enterijerom savršeno uklapa u ambijent svog okruženja. Udobne garniture za sedenje, savršene su za popodnevno uživanje u društvu Vama dragih osoba.

U vrelim letnjim mesecima, moći ćete da se opustite u prostranoj bašti u kojoj je kapacitet oko 160 mesta. Natkrivena brojnim suncobranima i okružena zelenilom i cvećem idealna je za uživanje u izvrsnoj šoljici kafe, dok vas rashlađuje povetarac sa Dunava.

U sastavu bašte je takođe i malo igralište za decu sa raznovrsnim rekvizitima - brojnim ljuljaškama, vozićem, brodom i toboganom, za bezbrižnu igru nestašnih mališana. Dok se Vi odmarate u hladovini bašte, vaše dete će moći da se upusti u brojne avanture i zabavi se interesantnim stvarčicama na ovom igralištu. Za goste je obezbeđen i veliki parking prostor.

U ponudi restorana X postoji veliki izbor hrane i naravno pića. Velika ponuda kafi, sokova, koktela, žestokih pića, točeno pivo... Iz ponude se posebno izdvaja plazma šejk koji je veoma popularan i kako ga još zovu ljubitelji ovog napitka - kalorijska bomba. Ovde možete i pojesti raznovrsne voćne salate i sladoled u letnjem periodu. Od doručka i čorbi, hladnih i toplih predjela, do specijaliteta i savršenih pica - šta god vam duša poželi, možete pronaći u ovom prelepom lokalu. Ako vam se ne izlazi iz kuće, ne brinite, jer na vašu radost, restoran X vrši i dostavu hrane.

Naravno, dobar provod nemoguće je zamisliti i bez dobre muzike. Za vaše dobro raspoloženje svake subote je organizovana živa muzika sa pravim majstorima koji će se pobrinuti da vam ulepšaju svaki trenutak proveden u kafeu i restoranu X. Ostalih dana, tokom prepodneva, puštaće se lagana strana, reggae i domaća zabavna muzika, a posle podne je rezervisano za house zvuke.

Dođite i uživajte u prelepom ambijentu, ukusnoj hrani, sjajnoj muzici i divnim ljudima.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran X