• Vuka Karadžića 14
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h
  • Latino
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Zapata Ciudad nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u ulici Vuka Karadžića broj 14, u strogom centru Beograda. Zaštitni znak  restorana Zapata Ciudad, koji je vodeće mesto u gradu još od samog osnivanja, jeste autentična meksička kuhinja, koja će vas nesumnjivo oduševiti ukoliko ste ljubitelj eksperimentisanja, kada je hrana u pitanju.

Pored izvanrednih meksičkih specijaliteta, ovde vas očekuje i atmosfera po meri najintrigantnije zemlje, Centralne Amerike, kao i pravi duh Meksika. Po ugledu na već proslavljeni restoran Zapata, i restoran Zapata Ciudad gaji trend dobrog poslovanja i kvalitetne usluge, pa je upravo zbog toga  za jako kratko vreme stekao brojne poštovaoce i verne goste meksičke kuhinje.

Ono što važno istaći kada je restoran Zapata Ciudad u pitanju jeste to da je osoblje izuzetno profesionalno, i da ćete uvek biti maksimalno zadovoljni uslugom. Restoran Zapata Ciudad takođe je prva asocijacija kada je u pitanju apsolutna dominacija u prestonici što se tiče izbora svih vrsta tekila, margarita, takosa i ostalih meksičkih đakonija, koji bude vašu maštu. Ne propustite uživanje u gastronomskom i hedonističkom mestu, koje nudi najbolje specijalitete intrigantne meksičke kuhinje.

Restoran Zapata Ciudad za vaše uživanje otvoren je od 9 časova ujutru, pa sve do ponoći. Restoran je idealan, kako za dnevni odmor sa prijateljima ili dragom osobom, tako i za večernji izlazak, kada se ovaj restoran pretvara u izvanredno mesto za zagrevanje pred ludu prestoničku noć. Muzički program u restoranu Zapata Ciudad pretežno je orijentisan na latino-američke melodije, koje dodatno doprinose čitavom meksičkom duhu kojim restoran odiše.

Enterijer restorana Zapata Ciudad je priča za sebe. Arhitektonski mesto je osmišljeno tako da, u zavisnosti od onoga što vam prija, možete biti u samom centru pažnje, ali možete imati i određenu dozu privatnosti, ukoliko ste željni intimnijeg druženja. Restoran Zapata Ciudad kapaciteta je 70 ljudi. Obavezno posetite restoran Zapata Ciudad i proverite šta je ono najbolje što prestonica nudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Zapata Ciudad