• Dunavski kej bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Latino / R'n'B
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Zapata Rio nalazi se na adresi Dunavski kej bb, sa strane šetališta kod hotela Jugoslavije. Nakon restorana "Zapata" i "Zapata Cuidad", od sada imate na raspolaganju i restoran Zapata Rio za sve ljubitelje autentičnih ukusa upotpunjenih sa pogledom na Dunav. Ovo je mesto gde ćete doživeti gastronomski i hedonistički užitak.

"Bolje je umreti na nogama, nego živeti na kolenima", rekao je Emiliano Zapata, sin farmera i vođa pobunjeničke i oslobodilačke vojske juga, po kome je lanac restorana Zapata dobio ime.

Zapata Rio svim svojim gostima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na uobičajenu ugostiteljsku ponudu, nudi originalno gastronomsko i hedonističko uživanje. Ovde možete osetiti čari pravog Meksika usred Beograda. Restoran Zapata Rio ima veliki izbor izvrsne hrane, pića i preko 30 - 40 vrsti koktela, profesionlnu uslugu i nesvakidašnji ambijent.

Pića, raznovrsna, od ovdašnjih i većinom poznatih, preko evropskih i svetskih, pružiće vam priliku da izaberete baš ono koje će dati poseban ton vašem uživanju. Restoran Zapata Rio nudi i jela autentične meksičke kuhinje, spremljenih po originalnim receptima, čija će vas raznolikost pažljivo biranih ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Od hrane možete početi sa ukusnim predjelom u kome su nachosi sa salsa umakom, pa nastaviti uživanje uz ćuretinu sa lešnikom - pavo en salsa se avellanas, juneći biftek sa grilovanim povrćem - filete con verduras, miks mesa po izboru - burito zapata + pico de gallo + kačkavalj + krompir... Ponuda je ogromna, a izbor je vaš. Takođe, u restoranu Zapata Rio, jedanput ili dvaput nedeljno, organizuje se promocija koktela i tekile uz fenomenalnog Dj-a. Ako niste u mogućnosti da dođete, ne brinite. Zapata Rio misli na vas i kod kuće, i zato vrši dostavu hrane na kućnu adresu. Dolazak u restoran Zapata Rio upotpuniće vaš doživljaj i verujemo, doprineti da ponovo dođete u posetu.

Ovde ćete uživati u latino američkoj, RnB i drugim pravcima muzike. Što se enterijera tiče, posvećena je velika pažnja. Jednostavan dizajn u žutim tonovima sa kvalitetnim nameštajem i kožnim separeima, visokim sedenjem i šankom, pružiće vrhunsku udobnost svakome ko dođe u restoran Zapata Rio.

Radno vreme restorana Zapata Rio je svakog dana u periodu od 9h do ponoći, dok je vikendom vaše uživanje produženo za sat vremena. Kapacitet restorana je oko stotinak ljudi.

Ne propustite da doživite Meksiko u vašem gradu! Čekamo vas.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Zapata Rio