• Dunavski kej bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Latino / R'n'B
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Nakon restorana "Zapata" i "Zapata Cuidad", od sada imate na raspolaganju i restoran Zapata Rio za sve ljubitelje autentičnih ukusa upotpunjenih sa pogledom na Dunav. Ovo je mesto gde ćete doživeti gastronomski i hedonistički užitak.

"Bolje je umreti na nogama, nego živeti na kolenima", rekao je Emiliano Zapata, sin farmera i vođa pobunjeničke i oslobodilačke vojske juga, po kome je lanac restorana Zapata dobio ime.

Restoran Zapata Rio rezervacije - online lako i brzo

Restoran Zapata Rio Beograd ima kapacitet od 100 mesta, za koja u svakom trenutku postoji pomama. Iz tog razloga, rezervacije su obavezne ukoliko želite da uživate u predivnom ambijentu restorana. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Zlatni bokal.

Kada je u pitanju restoran Zapata Rio Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zapata Rio jelovnik - meksički specijaliteti za vrhunsko uživanje

Na meniju restorana Zapata Rio nalazi se mnoštvo specijaliteta koji zadovoljavaju vrhunske svetske gastronomske standarde. Kada je u pitanju restoran Zapta Rio jelovnik nudi mnoštvo sjajnih jela za svačiji ukus.

Od hrane možete početi sa ukusnim predjelom u kome su nachosi sa salsa umakom, pa nastaviti uživanje uz ćuretinu sa lešnikom - pavo en salsa se avellanas, juneći biftek sa grilovanim povrćem - filete con verduras, miks mesa po izboru - burito zapata + pico de gallo + kačkavalj + krompir... Ponuda je ogromna, a izbor je vaš.

Zapata Rio misli na vas i kod kuće, i zato vrši dostavu hrane na kućnu adresu. Dolazak u restoran Zapata Rio upotpuniće vaš doživljaj i verujemo, doprineti da ponovo dođete u posetu.

Zapata Rio restoran - osetite čari Meksika usred Beograda

Zapata Rio svim svojim gostima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na uobičajenu ugostiteljsku ponudu, nudi originalno gastronomsko i hedonističko uživanje. Ovde možete osetiti čari pravog Meksika usred Beograda. Restoran Zapata Rio nudi i jela autentične meksičke kuhinje, spremljenih po originalnim receptima, čija će vas raznolikost pažljivo biranih ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Pića, raznovrsna, od ovdašnjih i većinom poznatih, preko evropskih i svetskih, pružiće vam priliku da izaberete baš ono koje će dati poseban ton vašem uživanju. Restoran Zapata Rio ima veliki izbor izvrsne hrane, pića i preko 30 - 40 vrsti koktela, profesionalnu uslugu i nesvakidašnji ambijent.

Enterijer restorana Zapata Rio

Što se enterijera tiče, posvećena je velika pažnja. Jednostavan dizajn u žutim tonovima sa kvalitetnim nameštajem i kožnim separeima, visokim sedenjem i šankom, pružiće vrhunsku udobnost svakome ko dođe u restoran Zapata Rio. Jedinstven ambijent i autentično iskustvo su ono što Zapata Rio izdvaja od drugih beogradskih restorana.

Zapata Rio muzika - lationoamerički bit u Beogradu

Ovde ćete uživati u latino američkoj, RnB i drugim pravcima muzike. Takođe, u restoranu Zapata Rio, jedanput ili dvaput nedeljno, organizuje se promocija koktela i tekile uz fenomenalnog Dj-a. Odličan provod uz žestoko piće iz Meksika, sjajne ritmove i nasmejano osoblje je nešto na šta treba da računate ako posetite restoran Zapata Rio.

Zapata Novi Beograd - adresa restorana

Kada je u pitanju Zapata Rio adresa restoran je Dunavski kej bb, sa strane šetališta kod hotela Jugoslavije. Smešten na prelepoj lokaciji, Zapata Novi Beograd posmatra sa keja jedne od najvećih evropskih reka. Ovaj restoran nudi jedinstven užitak ljubiteljima kvalitetne hrane i pića.

Parking restorana Zapata Rio

U neposrednoj blizini restorana Zapata Rio nalazi se privatan parking Bulevar Nikole Tesle, pa je posetiocima restorana koji nameravaju da automobilom dođu na Dunavski kej ovaj parking dobar izbor. Takođe, alternativni vidovi prevoza za sve one koji žele da uživaju uz čašicu tekile je gradski prevoz, a naravno, kao opcija postoji i taksi prevoz.

Zapata radno vreme

Kada je u pitanju restoran Zapata radno vreme je svakog dana u periodu od 9h do ponoći, dok je vikendom vaše uživanje produženo za sat vremena. Tokom cele nedelje, restoran Zapata Rio svojim gostima nudi odličan provod, uz opuštajuću atmosferu, fenomenalnu hranu i veliki izbor pića. Ne propustite da doživite Meksiko u vašem gradu! Čekamo vas.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Zapata Rio
Average rating:  
 1 reviews
 by lecic

super sve


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Zapata Rio