• Kralja Petra 6
  • 09:00h - 01:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Znak Pitanja je najstariji restoran u Srbiji sa tradicijom dugom skoro dva veka , tačnije  osnovan je 1823. godine. Restoran Znak Pitanja se nalazi na izuzetno prijatnoj lokaciji, u samomcentru Beograda, u ulici Kralja Petra broj 6.

Ono što restoran Znak Pitanja nudi svojim gostima, pored autentičnog ambijenta iz XIX veka, jeste uživanje u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje. Ponuda nacionalnih jela je izuzetno velika, a njihovi ukusi na zavidnom nivou. Preporuka kuće je obavezno probati jagnjetinu i junetinu ispod sača i vodeničarsku mućkalicu. Čim prvi put budete posetili restoran Znak Pitanja, on će postati deo vaše rutine. Poželećete da neprestano uživate u atmosferi i šarmu ovog kultnog mesta za okupljanja pravih starih srpskih boema. U ponudi restorana Znak Pitanja je takođe bogati izbor pića, kojima ne možete odoleti. Restoran Znak Pitanja pravi je izbor za sve one koji cene srpsku kuhinju i gastronomiju, i umeju da uživaju u pravom boemskom životu, kome naravno doprinosi muzika visokog kvaliteta. Veliki muzički profesionalci čine svojim fantastičnim sviranjem, ali i neverovatno dobrim muzičkim repertoarom da u restoranu Znak Pitanja iskusite najbolji provod, i da vam baš ništa ne zafali. Svake večeri od 20 h do 23 h vaše uživanje upotpuniće starogradska muzika, dok se vikendom provod produžava za jedan sat. Osoblje restorana svoj posao obavlja sa puno ljubavi i profesionalizma, pa je usluga uvek besprekorna.

Restoran Znak Pitanja raspolaže sa dve bašte na otvorenom, koje gostima nude idealan ambijent za neformalan ručak, ili razgovor sa prijateljima. Zadnja bašta je kapaciteta od 80 ljudi, dok prednja bašta može primiti 30 gostiju. Iz prelepih bašti restorana, a i sa pojedinih stolova koji se nalaze unutar restorana, pruža se spektakularan pogled na Sabornu crkvu. A da je restoran Znak Pitanja jedinstven govori i to što se u slavskoj sali restorana, koja danas služi kao galerija, vrlo često se organizuju izložbe umetnika. U dugogodišnjoj istoriji restorana, mnogi velikani srpske umetnosti izlagali su svoja dela upravo ovde. U jedinstvenom ambijentu urađenom od drveta i enterijeru koji odiše srpskom tradicijom, možete organizovati i vaš najlepši dan u životu. Restoran Znak pitanja vam nudi organizaciju venčanja do 30 osoba. Svadbeni meni i usluge koje restoran pruža za venčanja, naravno variraju u zavisnosti od želja potencijalnih klijenata.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Znak Pitanja