• Kej Oslobođenja bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd

Program restorana

SREDA 16. Jun
09h-00h

ČETVRTAK 17. Jun
09h-00h

PETAK 18. Jun
Magnetic acoustic od 22h

SUBOTA 19. Jun
Marija Ana Smiljanić i Peđa Jovanović od 22h

NEDELJA 20. Jun
09h-00h

PONEDELJAK 21. Jun
09h-00h

UTORAK 22. Jun
09h-00h

Enterijer

Splav Komodo predstavlja savršeni spoj bara, splava i restorana. Komodo splav je mesto kako za dnevne tako i za večernje izlaske, gde u prijatnom ambijentu možete uživati u vrhunskoj ponudi hrane, pića, ali i muzike. Posetite prestonički Komodo bar na Zemunskom keju i uživajte u prijatno provedenom vremenu kraj reke. Divan pogled na reku i Veliko ratno ostvro koji se pruža sa ovog splava će vas u potpunosti očarati.

Splav Komodo bar

Komodo bar rezervacije - online brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu ovog popularnog splava! Rezervacije za Komodo bar možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na jedan od dva broja telefona: 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Za Komodo splav Beograd Noću je omogućio rezervisanje i putem apikacije za iOS i android. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Splav Komodo bar

Splav Komodo enterijer

Kada je reč o enterijeru Komodo splav odiše elegnatnim i modernim, ali jednostavnim stilom. Ovde nema ničeg suvišnog, ali isto tako ima sve što je potrebno. Pored toga što se ovaj splav bar prostire na dva nivoa zatvorenog prostora zahvaljujući kojem funkcioniše zimi, tu je i velika bašta koja se nalazi sa strane, takođe u okviru splava, zahvaljujući kojoj Komodo bar može isto tako dobro da funkcioniše i da radi i preko leta. Takođe, tu su i terase koje se nalaze na drugom i trećem nivou praktično na krovu iznad prvog i drugog sprata.

Splav Komodo bar

Komodo bar cenovnik

Od mesta koje možete rezervisati na splavu Komodu na raspolaganju su vam samo niska sedenja. Što je i dobro jer su sve sedeća mesta u pitanju. Za preko dana uslovi za rezervacije ne postoje, ali su vam rezervacije takođe potrebne. Što se tiče večernjih izlazaka uslovi za rezervacije su u zavisnosti od večeri do večeri, kao i popunjenosti. Nekada nema uslova, a nekada je da bi se dobilo mesto potrebno da se otvori jedna flaša stranog žestokog pića po izboru. Ali to ne treba da vas plaši jer je Komodo bar cenovnik neuporedivo povoljniji od cenovnika klubova. Cene pića su ovde zaista pristupačne. Kada je u pitanju restoran Komodo se takođe odlikuje niskim cenama hrane.

Zbog čega posetiti jedinstveni Komodo bar restoran

Komodo je bar - restoran u kom možete uživati u prijatnom ambijentu uz odličnu hranu i savršen izbor muzike. Komodo bar restoran je idealna destinacija kako za dnevne tako i za večernje izlaske. Bilo da se opredelite da u ovom savršenom restoranu popijete samo vaš omiljeni napitak, ili da provedete ugodno popodne u društvu najboljih prijatelja i porodice jedno je sigurno, uživaćete u prelepom pogledu na reku koji vam restoran Komodo nudi.

Splav Komodo bar

Komodo bar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Splav Restoran Komodo bar možete pronaći ukoliko krenete Zemunskim kejom, na obali Dunava. Smešten je na adresi Kej Oslobođenja bb, ispod hotela Jugoslavija. Kada siđete na kej odmah izbijate na njega. Komodo bar zaista ima takvu lokaciju da ćete ga odmah lako pronaći. Pravi izbor za relaksirajuće popodne ili veče pored reke.

Splav Komodo bar

Parking u okolini splava

Kao što smo već rekli, Komodo splav ima izuzetno dobru poziciju, ali ta njegova prednost se ogleda i u izobilju parkinga koji se nalazi u neposrednoj blizini. Zbog toga ćete uvek naći slobodno mesto za vašeg četvoročkaša. S tim da ako planirate da pijete alkohol svakako savetujemo neki od alternativnih vidova prevoza, kao što je gradski prevoz ili taksi.

Opustite se i uživajte u svemu što splav Komodo pruža svojim gostima, a to je priroda, savršen spoj muzike i kvalitetan izbor hrane.

Ko izlazi na Komodo splav

Splav Komodo je preko dana prikladan za sve uzraste, dok uveče ovde izlazi fina klijentela, a česti gosti su i sportisti. Kako bi udovoljili sve većem broju ljudi koji vole da konzumiraju sve popularnije nargile, Komodo bar vlasnik ih je uvrstio u svoju ponudu.

Splav Komodo bar

Da je otvranjem jednog ovakvog multifunkcionalnog objekta kakav je Komodo splav Beograd postao bogatiji za jedno kvalitetno mesto za provod tokm celog dana i godine nema sumnje. Na vreme rezervišite svoje mesto na ovom prestoničkom splavu uz Beograd Noću, na jedan od načina koji smo naveli, i uživajte u svim blagodetima koje Komodo bar može da vam pruži.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Komodo Bar