• Kej Oslobođenja bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd

Program restorana

PETAK 20. Septembar
Chill all day

SUBOTA 21. Septembar
Chill all day

NEDELJA 22. Septembar
Nemanja Staletović i Ana Marija Smiljanic od 23:30h

SREDA 25. Septembar
Chill all day

ČETVRTAK 26. Septembar
Chill all day

Restoran splav Komodo predstavlja savršeno mesto kako za dnevne tako i za večernje izlaske, gde u prijatnom ambijentu možete uživati u vrhunskoj ponudi hrane, pića ali i muzike. Posetite Komodo restoran na Zemunskom keju i uživajte u prijatno provedenom vremenu kraj reke.

Restoran Komodo rezervacije - online brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu popularnog restorana! Rezervacije za restoran Komodo Beograd možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Rezervacije za Komodo splav Beograd je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu iOS i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Zbog čega posetiti jedinstveni Komodo restoran

Splav - restoran u kom možete uživati u prijatnom ambijentu uz odličnu hranu i savršen izbor muzike. Komodo restoran je idealna destinacija kako za dnevne tako i za večernje izlaske. Bilo da se opredelite da u ovom savršenom restoranu popijete samo vaš omiljeni napitak, ili da provedete ugodno popodne u društvu najboljih prijatelja i porodice jedno je sigurno, uživaćete u prelepom pogledu na reku koji vam restoran Komodo nudi.

Komodo bar restoran - lokacija na kojoj se nalazi

Splav Restoran Komodo možete pronaći ukoliko krenete Zemunskim kejom, na obali Dunava. Smešten je na adresi Kej Oslobođenja bb, ispod hotela Jugoslavija. Pravi izbor za relaksirajuće popodne ili veče pored reke.

Opustite se i uživajte u svemu što splav Komodo pruža svojim gostima, a to je priroda, savršen spoj muzike i kvalitetan izbor hrane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Restoran Komodo