• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav restoran La Vista je novi gastronomski kutak na reci koji uz romantičan pogled na Kalemegdan služi posebno pripremljene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Restoran La Vista nalazi se na donjem niovu popularnog splava TAG i predstavlja elegantno i mirnije mesto za sinesteziju čula, uz odličnu hranu piće i još lepši ambijent koji krasi pogled na reku.

Vikendom je sadržaj restorana La Vista upotpunjen akustičnim svirkama, koje pretvaraju ovaj splav u odlično mesto za lagan provod. Kako biste se uverili u lepotu ovog restorana najbolje je da je sami doživite. 

Splav restoran La Vista rezervacije - brzo i lako 

Splav restoran La Vista ima kapacitet od oko 130 mesta, a kako biste posetili neke od svirki koje se ovde organizuju, potrebno je da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervišite putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Splav restoran La Vista - jedinstveni trenuci na reci 

Na splavu La Vista očekuje vas prijatan ambijent, i enterijer osmišljen do detalja. Ovaj restoran nastao je iz potrebe da se ljubiteljima provoda na reci pruži kompletan doživljaj uz izvrsnu ponudu hrane i pića. Restoran La Vista nalazi se na donjem nivou splava TAG i funkcioniše kao odvojena celina posvećena gastronomskom užitku. 

Vikend je rezervisan za svirke 

Petkom i subotom se na splavu La Vista organizuju akustične svirke, koje će upotpuniti jedno lagano i prijatnje letnje veče na reci. One počinju od 21h a završavaju se 01h. Ove svirke mogu biti savršeno zagrevanje za dalji izlazak, ili idealna opcija za one koji na ovaj način žele da se opuste za vikend. 

Lokacija i radno vreme splava La Vista 

Splav La Vista nalazi se na adresi Ušće BB, gde i većina splavova Savskog keja. Radno vreme splava je 10h do 00:00h, osim vikendom kada se zbog svirke radno vreme produžava do 01h.

Posetite splav restoran La Vista i doživite jedinstven užitak u ovom beogradskom restoranu na vodi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Restoran La Vista
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

Fenomenalno!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Restoran La Vista