• Kej Oslobođenja bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 01:00h
  • Jazz / Blues / Soul / Funk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Jedno od najprijatnih osveženja na Zemunskom keju je čudesni splav restoran Lemon Chili, koji se nalazi neposredno ispod hotela Jugoslavija.

Za enterijer su bili zaduženi vlasnici lokala.  Prostor je uređen u rustičnom stilu sa mnoštvom starinskih detalja, a prvo što primetite kada zakoračite u lokal je veliki, kitnjasti luster. Ceo splav je šaren, sve stolice su raznobojne i ima 350 sedećih mesta. Terasa je natkrivena maskirnom mrežom kojom se inače pokrivaju topovi.

U ponudi je preko četrdeset vrsta piva iz Srbije, Češke, Nemačke, Holandije, Danske, Belgije, Škotske i Amerike, trideset vrsta kafa, šezdeset vrsta žestokih pića, preko trideset etiketa vina i četrdeset vrsta koktela. Takođe, na Lemon Chiliju možete da probate i ekskluzivne viskije, Sinatra Jack Daniel’s i japanski Nikka.

Jednostavno i jedinstveno, sve što se služi na Lemon Chili-ju osmišljeno je, pripremljeno i servirano tako da se jede prstima, uz maštovite sosove i zalogaje koji su posluženi taman tako da uživate u društvu, reci, letu...

Lemon Chili je stvoren za opuštanje i uživanje, gde vas čekaju dobra muzika, čaroban enterijer i savršen pogled!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Lemon Chili