• Kej Oslobođenja bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 01:00h
  • Jazz / Blues / Soul / Funk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran splav Lemon Chili je posebno osveženje na Zemunskom keju, smešteno neposredno ispod hotela Jugoslavija. Jedinstven enterijer koji se svojim šarenilom ističe od okoline, kvalitetna ponuda pića i hrane, kao i kvalitetna muzika, čine ovo mesto sjajnim odabirom za uživanje pored reke. 

Na ovom splavu sve je podređeno hedonizmu, od jedinstvenog enterijera i dobre muzike, do prelepog pogleda na reku. Ako i vi želite da iskusite ovakav užitak, rezervišite svoje mesto i prepustite se čarima koje je pripremio Lemon Chili. 

Rezervišite jednostavno i brzo 

Splav Lemon Chili poseduje kapacitet za 350 ljudi,  a svoje mesto možete dobiti uz pomoć jednostavne online rezervacije. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Enterijer koji oduševljava i prolaznike i goste 

Vlasnici lokala su se potrudili da enterijer ovog  lokala nikoga ne ostavi ravnodušnim. Lemon Chili splav podjednako zaustavlja dah i gostima i prolaznicima.

Ovo je rustičan ambijent sa pregršt sitnih detalja. Čitav splav je šaren, a terasa je natkrivena maskirnom mrežom, koja inače služi za pokrivanje topova.  

Ponuda splava Lemon Chili 

Restoran splav Lemon Chili je pravo mesto na kome možete probati preko 40 vrsta piva kako domaćih tako i iz Češke, Nemačke, Holandije, Belgije, Danske, Amerike i Škotske. Široka ponuda obuhvata i 60 vrsta žestokih pića, preko 30 etikeketa vina, 40 vrsta koktela i 30 vrsta kafe. Na listi se nalaze i ekskluzivni viskiji. 

Hrana koja se priprema na splavu predstavlja maštovite zalogaje sa različitim sosevima i umacima, idealnim da vam zagolicaju nepca tokom opuštanja sa prijateljima. 

Adresa i radno vreme restorana Lemon Chili 

Ovaj restoran nalazi se na adresi Kej Oslobođenja bb, ispod hotela Jugoslavija, a njegovo radno vreme je 09:00h - 01:00h.

Posetite ovaj lokal i otkrijte zašto je jedan od najboljih beogradskih restorana na reci. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Lemon Chili
Average rating:  
 2 reviews
 by Jovan

Prelep splav sa bogatom ponudom.

 by branko1111

odlican splav


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Lemon Chili