• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 23:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Program restorana

UTORAK 22. Septembar
Chill & Lounge od 10h do 01h

SREDA 23. Septembar
Chill & Lounge od 10h do 01h

ČETVRTAK 24. Septembar
Chill & Lounge od 10h do 01h

PETAK 25. Septembar
Ivana Bojanović i Balkan beat band od 19h

SUBOTA 26. Septembar
Protokol band i Ivana Milojevic od 19h

NEDELJA 27. Septembar
Chill & Lounge od 10h do 01h

PONEDELJAK 28. Septembar
Chill & Lounge od 10h do 01h

Enterijer

Splav restoran Move je novootovreni beogradski restoran na reci, koji će vam pružiti jedinstven doživljaj uživanja u gastronomskim specijalitetima uz pogled na ušće Save u Dunav, i Kalemegdan. Bilo da se odlučite za piće sa prijateljima, poslovni ručak, ili odlazak na svirku, splav restoran Move je hedonistički kutak na reci koji vam sve to može omogućiti. 

Specijaliteti internacionalne kuhinje, prijatan ambijent i sjajne svirke su na korak od vas, potrebno je samo da rezervišete svoje mesto, i uverite se u jedinstven doživljaj koji pruža splav restoran Move. 

Spav restoran Move rezervacije - online brzo i lako

Splav restoran Move ima kapacitet od oko 300 sedećih mesta, a kako biste posetili neke od svirki koje se ovde organizuju, potrebno je da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervišite putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto na ovom sjajnom splavu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Splav restoran Move - gastronomski raj na reci

Prijatan ručak sa pogledom na reku, u elegantnom enterijeru i jedinstvenom ambijentu, kom doprinosi sjajna muzika uživo i ljubazno osoblje, jesu epiteti koji opisuju posetu restoranu Move. Ovaj restoran će se potruditi da vam pruži doživljaj reke iz malo drugačije perspektive - gastronomske i hedonističke. 

Enterijer lokala odiše elegancijom, a na meniju ćete pronaći jela domaće i internacionalne kuhinje. Svoj obrok možete zaliti čašom vina, ili nekim drugim pićem iz široke ponude koja će vas ovde sačekati. 

Svirke uz dobru hranu 

Za ljubitelje nešto življe atmosfere dobra vest je da se na splavu Move organizuju i svirke, pa ćete osim u dobroj hrani i piću, moći da uživate i uz omiljene pesme, pa čak i da zapevate onu koja budi posebne emocije. 

Splav restoran Move - lokacija i parking 

Restoran Move nalazi se na splavu gde je nekada bio Shake‘n’Sake, na adresi Ušće BB.  Ovaj lokal u potpunosti je transformisan, i prilagođen uslovima savremenog restorana. Kada je u pitanju parking, važna informacija za sve one koji žele da dođu svojim vozilom je da se mogu parkirati u okviru gradskog parkinga koji se nalazi na ovoj lokaciji.

Dođite i uverite se zašto je splav restoran Move jedan od najelegantnijih  beogradskih splavova, iz koga će svaki posetilac izaći sa osmehom na licu. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Restoran Move