• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 23:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Program restorana

PETAK 18. Jun
Ivana Bojanović i Arena Band od 20h

SUBOTA 19. Jun
Miami Band od 20h

Enterijer

Splav Move restoran je novootovreni beogradski restoran na reci, koji će vam pružiti jedinstven doživljaj uživanja u gastronomskim specijalitetima uz pogled na ušće Save u Dunav, i Kalemegdan. Bilo da se odlučite za piće sa prijateljima, poslovni ručak, ili odlazak na svirku, splav Move restoran je hedonistički kutak na reci koji vam sve to može omogućiti. 

Specijaliteti internacionalne kuhinje, prijatan ambijent i sjajne svirke su na korak od vas, potrebno je samo da rezervišete svoje mesto, i uverite se u jedinstven doživljaj koji pruža splav restoran Move.

Restoran splav Move Beograd je učinio bogatijim za još jedno izvanredno mesto, i tako Beograd, koji je naširoko poznat kao prestonica odličnih restorana i još boljeg noćnog života, učinio još privlačnijim, kako za naše ljude, tako i za brojne turiste kojih je sve više i više iz godine u godinu. Definitivno je da je restoran Move splav nezaobilazno mesto dobrog i kvalitetnog provoda.

Splav Move restoran rezervacije - online brzo i lako

Splav Move restoran ima kapacitet od oko 300 sedećih mesta, a kako biste posetili neke od svirki koje se ovde organizuju, potrebno je da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervišite putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite sigurnu rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto na ovom sjajnom splavu.

Splav Move restoran Beograd Aleksandra Prijović

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. A pritom ćete i poene koje tom prilikom dobijete posle moći da unovčite za npr. flašu vina kuće, baš upravo u restoranu splav Move.

Splav Move Beograd - gastronomski raj na reci

Prijatan ručak sa pogledom na reku, u elegantnom enterijeru i jedinstvenom ambijentu, kome doprinosi sjajna muzika uživo i ljubazno osoblje, jesu epiteti koji opisuju posetu restoranu Splav Move Beograd. Ovaj restoran će se potruditi da vam pruži doživljaj reke iz malo drugačije perspektive - gastronomske i hedonističke. 

Enterijer lokala odiše elegancijom, a na meniju ćete pronaći jela domaće i internacionalne kuhinje. Svoj obrok možete zaliti čašom dobrog vina, ili nekim drugim pićem iz široke ponude koja će vas ovde sačekati.

Move splav kuhinja

Glavni kuvar restorana Splav Move Beograd je Marko Lalošević. Marko Lalošević je studirao u Americi i diplomirao je Culinary Arts. Radio je kao kuvar u Njujorku u restoranu sa mišelinovom zvezdicom, i u Atanti na Floridi. Sve to mu nije bilo dovoljno da tamo i ostane. Vratio se u Srbiju, u Beograd, kako bi svoja stečena znanja i iskustvo, kroz pripremanje raznih kulinarskih specijaliteta, podelio sa svim posetiocima restorana splav Move.

Svirke uz dobru hranu 

Za ljubitelje nešto življe atmosfere dobra vest je da Move splav organizuju i svirke, pa ćete osim u dobroj hrani i piću, moći da uživate i uz omiljene pesme, pa čak i da zapevate onu koja budi posebne emocije. Ili istu da naručite unovčavanjem poena koje ste dobili sakupljajući ih tako što ste svoje izlaske rezervisali preko beogradnocu aplikacije. A to će svakako upotpuniti vaš provod u restoranu splav Move.

Splav Move restoran Beograd žurka

Move Event Centar

Ono što je novost ovog mesta je ta što je splav Move postao i značajan event centar u Beogradu. Tako da ako planirate proslavu rođendana, korporativnu proslavu ili pak venčanje u prestonici onda definitivno Move Event Centar treba da bude vaš odabir, obzirom da je u pitanju najnoviji, a samim tim i najsvežiji prostor za tako nešto. Ako tražite da sva mesta budu sedeća za svečanim restoranskim banket stolovima onda je kapacitet do 150 ljudi. Ali ako želite nešto moderniji događaj da priredite, u kombinaciji i sa nekim barskim stolovima, onda kapacitet splava može da se udvostruči.

Move splav - lokacija i parking 

Move splav je zapravo nekadašnji Shake‘n’Shake. S tim da je ovaj lokal u potpunosti je transformisan, i prilagođen uslovima savremenog restorana. Splav Move se nalazi na adresi Ušće BB. Kada je u pitanju parking, važna informacija za sve one koji žele da dođu svojim vozilom je da se mogu parkirati u okviru gradskog parkinga koji se nalazi na ovoj lokaciji. A to je velika pogodnost za Move splav.

Splav Move restoran Beograd spolja

Dođite i uverite se zašto je splav restoran Move jedan od najelegantnijih  beogradskih splavova, iz koga će svaki posetilac izaći sa osmehom na licu.

Splav restoran Move - uslovi za rezervacije po kategoriji mesta preko dana

Visoko sedenje - bez uslova (može i samo piće)
Nisko sedenje - doručak ili ručak

Splav restoran Move - uslovi za rezervacije po kategoriji mesta uveče (i kada nema, i kada ima svirke)

Visoko sedenje - bez uslova (može i samo piće)
Nisko sedenje - večera

Splav Move vlasnik - Move splav vlasnici

Vlasnik splav Move restorana je Viktor Živojinović, najmlađi od sinova Bobe Živojinovića i Lepe Brene. Suvlasnici splava Move su vlasnici nekadašnjeg Shake'nShake-a, kao i kafane koja je u svoje vreme bila jedna od najpopularniih, Stare pesme.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Move