• Dunavski kej bb
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 11:00h - 23:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav restoran Piatakia na vodi je grčki kutak smešten u srcu Dunavskog keja, sa jednim od najlepših pogleda na reku, u kome se služe autentični specijaliteti ove mediteranske zemlje. Piatakia na grčkom znači “tanjirići”, prema simbolici da neki od njih služe da se na njima serviraju jela, a drugi da se slome, kako to Grci rade kada se vesele. 

Ukoliko provod za vas znači uživanje u hrani uz sjajnu muziku, posetite restoran Piatakia tokom petka, subote i nedelje kada se ovde organizuje matinee žurka uz muziku uživo. Spav restoran Piatakia raspolaže sa 130 mesta unutar restorana, i isto toliko mesta u predivnoj bašti.

Splav restoran Piatakia na vodi - rezervacije brzo i lako 

Spav restoran Piatakia raspolaže sa 130 mesta unutar restorana, i isto toliko mesta u predivnoj bašti. Kako biste obezbedili svoje mesto i uživali u jedinstvenim svirkama u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Piatakia.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Piatakia na vodi donosi more u prestonicu

Restoran Piatakia na vodi je izuzetno autentičan grčki kutak koji nam donosi dašak mora i Mediterana u prestonicu. Ko jednom poseti ovaj restoran uvek mu se vraća kako bi uživao u sjajnim jelima svima nam drage grčke kuhinje. 

Otkrijte ovaj morski kutak u Beogradu, i uživajte u laganim mediteranskim specijalitetima, prijatnoj i veseloj atmosferi sa pogledom na Dunav.  Na meniju restorana predstavljenom kroz “tanjiriće” pronaći ćete najpopularnija i ona manje poznata grčka jela koja će vam zagolicati maštu.

Primamljiv ukus grčkog sira, miris maslinovog ulja, kombinacije ukusnih mediteranskih začina, i specijaliteti poput morskih plodova, učiniće degustaciju hrane u restoranu Piatakia na vodi jedinstvenim iskustvom.

Matinee vikendom za poseban užitak 

Zamislite sjajna jela grčke kuhinje, pogled na reku, lagano vino i odličnu muziku uživo koja će vam podići raspoloženje - to vas očekuje u restoranu Piatakia na vodi tokom petka, subote i nedelje. Ovaj restoran koji je od ponedeljka do četvrtka miran kutak za porodično druženje, dolaskom vikenda pretvara se u odličnu lokaciju za zabavu. 

Piatakia na vodi - adresa i radno vreme 

Splav restoran Piatakia na vodi nalazi se na adresi Dunavski kej bb, gde i ostali ugostiteljski objekti u ovom delu grada. Ova lokacija je pogodna za posetu tokom cele godine, ali je letnji dan proveden u ovom restoranu posebno iskustvo.

Radno vreme ovog restorana je 11:00h - 23:00h, a vikendom zbog organizovanja svirki radi do 01:00h. Tako da poseta restoranu može biti rezervisana za dnevni obrok, ili degustiranje grčkih specijaliteta uz zalazak sunca na reci.

Posetite ugostiteljski objekat Piatakia na vodi i otkrijte zašto je ovaj beogradski restoran jedinstvena prestonička lokacija gde možete probati grčke specijalitete. 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav restoran Piatakia na vodi
Average rating:  
 1 reviews
 by dragoljub

Kao da smo otisli u Grcku, savrseno!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav restoran Piatakia na vodi