• Bore Stankovića 17
    Beograd, Vračar
  • 08:30h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Funky / Jazz / House / Lounge
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Terminal je casual dining restoran internacionalne kuhinje, koji je smešten u jednom od najlepših delova Beograda, tačnije na Vračaru u ulici Bore Stankovića 17.  Terminal restoran je mesto gde vas očekuje luksuzno ali prijatno uređenje i opuštena atmosfera, najkvalitetnija i najukusnija jela, gostoprimstvo i usluga uvek na najvišem nivou.

Restoran Terminal rezervacije - online brzo i lako

Restoran Terminal poseduje kapacitet od 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Terminal restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Terminal menu - jelovnik u popularnom restoranu

Jelovnik Terminal restorana sastoji se od široke ponude najraznovrsnije hrane i specijaliteta. Pored velikog izbora doručka, ovaj restoran nudi i raznovrsna predjela, ali i veliki izbor pizza i pasta. U ponudi restorana nalaze se i obrok salate, paste, ali i suši. 

Kada su u pitanju glavna jela, najviše se ističu specijaliteti od mesa, kao i ribe. Dezerti su nešto što će vas sigurno osvojiti, a svakako ponudu na pravi način upotpuni raznlika karta pića. 

Opis restorana Terminal koji će vas oduševiti

Vizuelni koncept prostora je inovativan i odmah se vidi da je svakom detalju posvećeno mnogo pažnje. U pitanju je kontast između betona kao industrijskog materijala i drveta kao prirodnog, a ono što daje poseban kontrast jeste upotreba stakla koje ističe sve prednosti ovog atraktivnog prostora. 

Restoran Terminal u Beogradu nudi poseban ambijent, koji se sastoji od bašte sa pogledom na Hram, lounge bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana koji se nalazi na galeriji, a koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

Restoran Terminal Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Terminal restoran smešten je na Vračaru, u samom centru grada, a adresa na kojoj se nalazi je Bore Stankovića 17. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Terminal parking kod restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Terminal restoran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Restoran Terminal radno vreme

Radno vreme Terminal restorana je od utorka do nedelje, u periodu od 08:30h do 00:00h, dok se vikendom radno vreme produžava do 01:00h. U večernjim satima restoran Terminal se izdvaja i po sjajnoj atmosferi. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Terminal