• Bore Stankovića 17
    Beograd, Vračar
  • 08:30h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Funky / Jazz / House / Lounge
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Terminal je casual dining restoran internacionalne kuhinje, koji je smešten u jednom od najlepših delova Beograda, tačnije na Vračaru u ulici Bore Stankovića 17.  Terminal restoran je mesto gde vas očekuje luksuzno, ali u isto vreme prijatno uređenje i opuštena atmosfera, kao i najkvalitetnija i najukusnija jela. Ono što želimo da istakenom kao jako bitno za Terminal Beograd je i to da su gostoprimstvo i usluga uvek na najvišem nivou.

Terminal Beograd

Restoran Terminal rezervacije - online brzo i lako

Restoran Terminal poseduje kapacitet od 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran u centru grada rezervacija je obavezna, kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje Terminal restoran nudi.

Putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva svima odlično poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Terminal restoranu.

Za Terminal Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Terminal jelovnik - meni u popularnom restoranu

Jelovnik Terminal restorana sastoji se od široke ponude najraznovrsnije hrane i specijaliteta. Pored velikog izbora doručka, ovaj restoran nudi i raznovrsna predjela, ali i veliki izbor pizza i pasta. U ponudi restorana nalaze se i obrok salate, paste, ali i suši.

Kada su u pitanju glavna jela, najviše se ističu specijaliteti od mesa, kao i ribe. Deserti su nešto sa čime će vas Terminal Beograd sigurno osvojiti, a svakako ponudu na pravi način upotpunjuje i raznolika karta pića, kao i bogata vinska karta.

Terminal Beograd

Terminal cenovnik

Cene hrane i pića su osrednje. Zapravo, vlasnik je za Terminal cenovnik tako sastavio da se on ne može pohvaliti najjeftinijim cenama, ali ako se u obzir uzme popularnost koju Terminal Beograd ima, kao i bogata ponuda, možemo slobodno da kažem da je sve opravdano.

Enterijer kojim će vas Terminal restoran oduševiti

Vizuelni koncept prostora je inovativan i odmah se vidi da je svakom detalju posvećeno mnogo pažnje. U pitanju je kontrast između betona kao industrijskog materijala sa jedne strane i drveta kao prirodnog materijala sa druge strane. A ono što daje poseban kontrast jeste upotreba stakla koje zahvaljujući velikim staklenim površinama, kako spolja, tako i unutra, ističe sve prednosti ovog atraktivnog prostora.

Terminal Beograd

Terminal restoran Beograd nudi poseban ambijent, koji se sastoji od bašte sa pogledom na Hram, lounge bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana koji se nalazi na galeriji, a koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

Restoran Terminal Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Terminal restoran smešten je na Vračaru, u samom centru grada, a adresa na kojoj se nalazi je Bore Stankovića 17. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Terminal Beograd

Terminal parking kod restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Terminal restoran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Restoran Terminal radno vreme

Radno vreme Terminal Beograd restorana je od utorka do nedelje, u periodu od 08:30h do 00:00h, dok se vikendom radno vreme produžava do 01:00h. U večernjim satima restoran Terminal se izdvaja i po sjajnoj atmosferi jer se organizuju žurke koje upotpunjuju DJ-evi. Od mesta koja su vam na raspolaganju za rezervisanje tu su stolovi za sedenje, ali i mesta za šankom koja upotpunjuju barski doživljaj. Uslovi za rezervisanje mesta preko dana ne postoje, dok uveče oni variraju u zavisnosti od večeri do večeri, ali svakako će vam ljudi iz Beograd Noću call centra prilikom vašeg rezervisanja mesta reći koji su za to veče koje želite. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Terminal
Average rating:  
 31 reviews
 by Teodora Martinovic

Obozavam Terminal! :))

 by elena

Najbolje vino u gradu

 by balša

Sve je strava , ali hrana im je najbolja

 by Andrej

Vrh!!!!!

 by Milica

Ovde planiram da proslavim i svoj rodjendan, toliko volim ovaj restoran

 by sonja

Najbolji restoran u Beogradu

 by Aleksic

Sjajan izbor vina

 by Marina

Ljubazni i profesionalni !

 by Jasmina

Kad god dodjemo u Beograd ovo je prva stanica

 by aida

sve pohvale za ovaj restoran

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Terminal