Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Ovog vikenda pripremili smo vam sjajan program i nezaboravan provod! U petak Vas na ovom mestu očekuje neponovljiv trio: Joca Stefanović, Boban Radanović i Nina Đumić i učiniće sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan! Odličan provod se nastavlja i u subotu, kada će nastupati bend koji je verni pratilac Seke Aleksić na njenim nastupima - Aspirin bend! Nedelja je dan za Gagi bend, koji i ovu nedelju završava na najbolji mogući način! Ne propustite sjajan vikend koji nam predstoji! Vidimo se na splavu Emporio!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com