Poznati

Sve im je objasnio!

Popularni latino pevač Ricky Martin, koji se pre nekoliko godina javno deklarisao kao homoseksualac, ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina, koje je pre sedam godina dobio uz pomoć surogat majke.

Ricky je tada napravio pauzu u svojoj karijeri kako bi mogao da se posveti sinovima, a pre nekoliko dana je gostovao u jednoj emisiji i na pitanje voditeljke šta mu je najteže palo u roditeljstvu do sada on je rekao da su to pitanja o tome kako su došli na svet.

- Sin me je pitao ’Tata, jesi li me ti nosio u stomaku’, a ja sam mu rekao ’Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu’. Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam - ’Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke - rekao je Ricky tom prilikom.

Inače, u poslednje vreme su kružile informacije o tome da pevač očekuje ćerku, što je on demantovao, ali je priznao da bi voleo da ponovo postane otac.

 

beogradnocu.com