Barovi, Beograd, Najave, vesti

Toxic bar ovog petka je pripremio za vas najbolju žurku, a za ovaj ne ponovljivi spektakl rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 kao i Online. Pozivamo Vas da dođete na pravu maniju elektro zvuka, a za to su zaduženi sjajni Manu Strasse & Adapt. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

Toxic bar predstavlja serijal žurki elektronskog house ritma, pod nazivom „Ritmo electtrico“.
Ovaj serijal je osmišljen tako da objedini više različitih pravaca house muzike koji kao sklop daju jednu interesantnu celinu. Dakle imate priliku da čujete sve od deep, minimal do progressive, tech house zvuka.
Obzirom da smo Vam na Technomaniji već pružili priliku da čujete veliki broj kvalitetnih imena domaće techno scene, odlučili smo da zbog velikog interesovanja to isto učinimo i sa house muzikom.
Naime, cilj nam je da za ljubitelje house melodije kreiramo jedan brand, koji će dosledno postaviti standard kvaliteta u house muzici. Napravili smo diferenciju elektronskog zvuka, kako bi naši clubberi imali priliku da čuju i nešto laganiji ritam od dosadašnjeg, i uživaju u đuskanju uz muziku koja im najviše prija.
Kako bismo u što boljem svetlu predstavlili Ritmo electtrico odlučili smo da Vam priredimo iznenađenje za početak ovog serijala. Rezervisali smo prvo internacionalno ime u Toxic baru, momka koji dolazi iz Španije, i zove se Manu Strasse.
Ostali smo dosledni našeg obećanja da afirmišemo domaće mlade nade i damo im priliku da pokažu svoje kvalitete u Balkanskoj predstonici clubbinga, pozvali smo i dečka iz Kruševca pod nazivom Adapt.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

 http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com