vesti

Najčuveniji francuski turnir koji je trenutno zaokupio pažnju teniskih zaljubljenika dobio je i beogradsko izdanje - doduše za rekreativce, koji će 30-31. maja ukrstiti rekete na terenima TK Crvena zvezda.

Na Staroj Karaburmi, turnir „Rolan Garos u Beogradu“ okupiće oko stotinak rekreativaca u obe konkurencije, kao i miksu, a organizatori iz Udruženja teniskih rekreativaca „Rekreativo“ ovog puta spremili su i studentsko takmičenje, koje je dan ranije, na terenima TK Topako.

-Dok Novak bude jurio ka jedinoj tituli koja mu nedostaje, rekreativci će vojevati bitke na terenima Crvene zvezde. Cilj nam je da naši rekreativci uživaju u sjajnom tenisu i da uzmemo aktivno učešće u još jednoj akciji Fondacije „Podrži život“, koja prikuplja sredstva za decu koja imaju retke bolesti , a nemaju mogućnost da se leče u Srbiji. Na prošlim turnirima rekreativci su pokazali veliko srce, tako da nema razloga da i ovog puta ne pomognemo nekom kome je preko potrebno. „Ulaznica“ za turnir je SMS 5757, a isti zadatak imaće organizatori, prijatelji i sami takmičari – rekao je agilni sekretar UTR „Rekreativo“ Jovan Stefanović.