Koncert

Grandž rok bend Sharks, Snakes & Planes nastupiće ispred S.A.R.S. na njihovom velikom beogradskom koncertu 7. marta u Hali sportova (20:00), u organizaciji promoterske kuće Long Play.
"Dosta se žanrovski razlikujemo od S.A.R.S. Njihova publika može da očekuje tvrđe grandž rok note koje u nekim momentima mogu da izazovu stampedo", najavljuje gitarista Mladen Miljuš.

Beogradski Sharks, Snakes & Planes, sa čijeg prvog izdanja EP-a "Nebeska mehanika" (2012) su bili singl/spotovi "Crni gnoj" i "Mi plovimo jugom", ističu da su već "dugo drugari sa momcima iz S.A.R.S., skoro od samog početka njihovog rada".

"Pratimo šta rade i koliko su uradili za ovako kratko vreme i mislimo da je pravi momenat za osvajanje Hale sporotva. Ipak je ovo njihov grad i vreme je da se i Beograd osvoji", kaže Miljuš.

Sharks, Snakes & Planes su nedavno na jutjubu objavili "Official Live", snimak nastupa na prošlogodišnjem "Bir festu" (Beer Fest), za novi singl planiran za sredinu marta trenutno rade spot koji se snima u preko deset zemalja širom sveta (skoro na svakom kontintetnu), a u pripremi su i dva nova EP izdanja sa dve različite producentske ekipe.

"Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo 'još jedan' naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi", poručuje S.A.R.S.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima "Buđav lebac", "Perspektiva", "Lutka", "To rade"... najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti "veče za pamćenje".

"Koncert u Zagrebu je bio jedan od najznačajnijih u našoj karijeri, jer nas je etablirao u jedan od velikih bendova u regionu. Naša očekivanja za beogradski koncert su velika. Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo 'još jedan' naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi", poručuje S.A.R.S.

Poslušajte zašto su oduševili Zagrepčane na koncertu: