Freestyler, Poznati, vesti

Sa kim Veljko Ražnatović izlazi?

Na sinoćnoj Buzzin' žurci na najpopularnijem splavu u beogradu - Freestyler, okupilo se dosta poznatih ličnosti. Među prvima smo ugledali Veljka Ražnatovića, sina naše folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji je poznat kao redovni posetilac najpopularnijih srpskih klubova.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Veljko retko izlazi bez svoje sestre Anastasije, a kako i ne bi kad se oboje zabavljaju sa porodicom Terzić. Maša Terzić i Veljko su već dugo u ljubavi, dok su u međuvremenu sevnule varnice između Anastasije i Konstadina Terzića. Deca se zaljubila... lepa ljubavna priča, nema šta, a kako se Veljko zabavljao sa svojim "zetom" Kostadinom na splavu Freestyler, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Dok je mlađa populacija na splavu bila zauzeta gledanjem u Veljka, ostale devojke su uživale u društvu šarmantnog Vladimira Matovića iz grupe Elitni Odredi. Da ga devojke vole, mogli smo da se uverimo sinoć na Freestyler- u, a njegov osmeh je potvrdio da se odlično zabavlja. Zato ne propustite i vi da budete u društvu poznatih i slavnih, na mestu gde je najbolja muzika i atmosfera, na splavu Freestyler! Večeras vas očekuje 1 na 1 - "Every drink you have will guess the rest, a u petak, 30. maja, za Dj pult, dolaze gosti iz regiona i inostranstva.

10355533_456759484461351_2124149016907790677_o

Fotografisano na Splav Freestyler

Rezervišite najbolje mesto za provod putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. 

beogradnocu.com