Magazin

Saznajte koje su erogene zone vašeg partnera prema horoskopskom znaku. Možda to već znate, al nije loše da utvrdite gradivo?

Ovan:

Glava je kod Ovnova najmoćnija erogena zona. Milujte mu kosu i nežno trljajte kožu glave i vaš Ovan će se osećati opušteno. Grickajte mu uvo i on neće biti u stanju da se odupre, on će dobiti nekontrolisane porive i vi ćete uskoro biti njegova!

Bik:

Grlo i vrat su žarišta za bilo kog Bika. Blago trljajte vrat, zatim poljubite nežno, ližite ga ga lagano! Masirajte zadnji deo vrata za opuštanje. Ovo će opustiti Bika i napraviti atmosferu za strast!

Blizanci:

Žarišta Blizanaca su ruke. Ovo su veoma osetljivi regioni i veoma su prijemčivi masaži i nežnim dodirima. Ovo takođe umiruje napete Blizance i opušta ih. Blizanci obično vole da im sisaju prste ili grickaju, velika integracija u predigri koja će dočarati raspoloženje. Blizanci žene vole kada ih muškarac uhvati za ruku i poljubi je, kao princezu.

Rak:

Najveća erogena zona za Raka su grudi. I žene i muškarci dobro reaguju na sisanja i ljubljenje bradavica. Morate milovati ove oblasti delikatno i tiho. Nikad ne smete biti grubi. Lagano štipkanje takođe može da pojača užitak.

Lav:

Leđa su najosetljiviji područje Lava. Većina Lavova ima dobro definisana mišićava leđa, pa uputite komplimente dok ga lagano grebete noktima od osnove vrata do njihove zadnjice. Oni vole masažu koja će ih razmaziti. Nabavite mirisna ulja za masažu i dajte im erotsku masažu i garantovano ćete stvoriti atmosferu za noć punu strasti!

Devica:

Stomak je veoma osetljiv na Devici. Kružite prstom oko pupka, dajte im nežnu masažu stomaka. Budite nežni, bez naglih pokreta. Device ne vole grube pokrete, to će ih uplašiti i izazvati ih da se povuku.

Vaga:

Donji deo leđa je najosetljivija regija za Vage. Milujte ih nežno ili čak spori ples će pojačati senzualni doživljaj za bilo koju Vagu. Vage imaju lepo oblikovane zadnjice, a štipkanje ili nežno pljuskanje će uzbuditi Vagu.

Škorpija:

Genitalije su svačija erogena zona, ali pošto je Škorpija optužen kao najseksualniji od svih znakova zodijaka, genitalije su izuzetno osetljive i lako ćete zapaliti strastvenu vatru koja ne može da se ugasi. Milujte ove erogene zone olako. Nema pogrešnog načina da stimulišete ovu oblast, ali budite nežni.

Strelac:

Bedra su veoma osetljiva kod Strelčeva, golicajte unutrašnju stranu butina ili grickajte vašeg Strelca blago po koži.

Jarac:

Noge i posebno kolena su veoma osetljive kod Jarčeva. Lagano ga mazite po leđima i kolenima i on će inicirati predigru.

Vodolija:

Telo i skočni zglobovi su najosetljivije tačke Vodolije. Većini Vodolija se sviđa kada su im zglobovi vezani zajedno. Oni uživaju u masaži tela i nežnom grebanju noktima na zglobovima i nogama.

Ribe:

Stopala su najosetljivije mesto za Ribe. Masiranje stopala je obično favorit Riba i oni su vrlo brzo spremni za akciju.

(Ženski magazin)