Ljubav, Magazin

 

Ako ste konačno pronašli muškarca svog života i želite po svaku cenu da ga zadržite, sigurno razmišljate kako treba da se ponašate po tom pitanju.

Naravno, treba biti svoj i nikako ne treba da glumite nešto što niste, ali postoji nekoliko stvari koje nijedan muškarac ne podnosi. Ukoliko želite da ostanete sa njim, nikako nemojte raditi sledećih 5 stvari, jer će ga potpuno odbiti od vas!

Stalno ste sa njim

Baš kao što ženama treba vreme za sebe, tako je i sa muškarcima. I on želi vreme za sebe, svoje drugove, utakmice ili jednostavno da uživa u samoći. Zato mu bez pogovora priuštite te trenutke!

Nemate samopouzdanja

Žene koje se u svemu prilagođavaju muškarcima možda zvuče odlično, ali na tome sve i ostaje. S jedne strane, muškarac se ne zaljubljuje u pravu vas, sa druge, takva žena brzo će mu brzo dosaditi.

Flertujete sa drugim muškarcima

Muški ego je vrlo komplikovana stvar. Ako obožavate da flertujete i to otvoreno, ne nadajte se ozbiljnoj vezi. Dobro razmislite, jer ako vas zanimaju drugi muškarci i njihova pažnja, bolje je da budete sami još neko vreme.

Negativni ste

Svaka od nas ponekad je takva. Međutim, konstantna negativnost odbiće svakog, jer ko još želi da sluša o mračnim stvarima i bude u oblaku negativne energije?

Glumite mu mamu

Verovatno ima svoju mamu i nije tražio još jednu, zato prestanite sa savetima i kritikama.

(best)