Freestyler, Poznati, vesti

Seksi Modelsica uzburkala splav.

Svaki put kad uđete na splav Freestyler, ne možete a da ne vidite mnoštvo provokativnih devojaka u seksi izdanju. Leto je, toplo, je, malo krpica se nosi, i mi uživamo u tome.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Upravo smo sinoć videli jednu takvu devojku, koja svojim telom itekako privlači pažnju muške publike, a u pitanju je članica grupe "Models", Ružica Veljković. Ona uživa na žurci pokazujući svoje seksi telo, što je za muškarce pravi užitak. Modelsice se ne obaziru na negativne komentare, jer kako kažu, svi su ljubomorni, a one su "seks mašine i neuništive".

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Kako bi se malo podsetili Ružice Veljković, pogledajte poslednji spot grupe Models za pesmu "Žmurke". U ovako razgolićenom izdanju, mislimo da bi se svako poigrao žmurke sa njom.

 Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Pored Ružice, naše budno oko fotografa "uhvatilo" je i pevačicu Saru Jovanović, koja, kao i uvek, u svom stilu, uživa na splavu Freestyler. Zato ne propustite i vi da budete u društvu poznatih i slavnih, na mestu gde je najbolja muzika i atmosfera, na splavu Freestyler!

 Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Večeras vas očekuje 1 na 1 - "Every drink you have will guess the rest, a u petak, 6. juna, za Dj pult dolaze gosti iz regiona i inostranstva.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Rezervišite najbolje mesto za provod putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. 

 

beogradnocu.com