Najbolje kafane, Stari Blay

Popularna starleta Stanija Dobrojević nedavno je izazvala pravu pometnju u kafani Stari Blay došavši u slatkoj beloj haljinici, ali bez grudnjaka (brushaltera). Izgleda da joj je bilo malo prohladno, jer se baš videlo da ga nema, da ne budemo "degutantni" ko većina tabloida, al slika naježenih bradavica govori više od reči. Zgodna crnka se nije potresala što svi pilje u nju, razumljivo jer je na takvu pažnju navikla. Ipak, nedavno nam se poverila da nema tih para zbog kojih bi učestvovala u nekom novom rijalitiju, pogotovu a la "Parovi".

- Mnogo vodim računa o svom ugledu, ne mogu da pristanem na neke stvari, iako kačim provokativne fotke na društvene mreže, ali to je mali deo mene. Privatno sam nešto sasvim drugo. Verujem da su me i na "Farmu" bili zvali jer su očekivali da se skinem, a nisam, a kamoli radila nešto što sada rade u “Parovima”. Sad dobijam sjajne poslovne ponude, sad mi kažu, ti si super, imaš kvalitete, držala si se sjajno, imala stav, ponašala lepo, obrazovana si, a opet sam izazvala bum. Tad je to bio najgledaniji rijaliti, a niti sam se skidala, niti šetala gola, niti sam se prenapijala. Nikog ne osuđujem, ali se pitam, zar su trebali da dođu “Parovi”, pa da ljudi vide koliko vredim?

rekla nam je prsata crnka, ali nije želela da komentariše i najnovije napise da ju je dečko Šareni svojevremeno "ulovio" kako ga vara sa politčarem Aleksandrom Požgajem koji je sada učesnik upravo "Parova".

stari blay

 

Kafana Stari Blay 
Rezervacije na 063 33 33 44
Experience the best nightlife in Belgrade