Lepeza u Perperu, Poznati, vesti

Šemsa u biznisu sa Zoricom Marković.

Legendarnu bosansku pevačicu Šemsu Suljaković, u poslednje vreme dosta viđamo po beogradskim lokalima i kafanama, pa smo i sinoć imali prilike da se družimo sa njom i to u kafana Lepeza u Perperu.

lepeza

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Verovatno je Šemsa, pored zabavljanja u kafani, takođe ugovarala i saradnju sa kafanom Lepeza u Perperu s obzirom da nastupa ovog četvrtka, 3. jula. Naravno, naša bosanka nije propustila priliku i sinoć da zapeva, pa ko se našao u kafani Lepeza u Perperu zna o kakvom provodu i atmosferi pričamo. Da podsetimo, Suljakovićeva je sa bendom “Južni vetar”, tokom osamdesetih godina prošlog veka harala jugoslovenskom scenom, a megahitovi su postale pesme "Izdali me prijatelji", "Što me pitaš" i "Razbio si čašu"...

lepeza 3

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kakva je atmosfera vladala u kafani Lepeza u Perperu možete pogledati u našoj galeriji fotografija. Ne propustite naredna dešavanja, već rezervišite svoje mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije o noćnom životu Beograda.

 
beogradnocu.com