Kolumne, vesti

Želite da znate koja pitanja oko žena muče muškarce, a koja vam oni sami nikada neće postaviti?

Žene su vrlo često frustrirane zbog muškaraca, ali vredi i obrnuta situacija. Naime, muškarcima nikako nisu jasne neke stvari vezane za žene. Postoji lista pitanja koja bi muškarci hteli da postave ženama, ali neće, jer ne žele da umanje svoju muškost.

Evo tajanstvenih pitanja:

1. Zašto je ženama romantičan muškarac koji kao lik iz filmova progoni ženu, trči za njom, stalno joj šalje cveće, peva joj pod prozorom, uleće joj u kancelariju na poslu i stalno joj je negde blizu? Zar takvo ponašanje ne zahteva sudsku zabranu približavanja?

2. Da li je udvaranje još uvek važno ženama? Zašto je važno? Znači li to da i žene treba da se udvaraju muškarcima?...I zove li se to još uvek udvaranje?

3. Kog partnera žene manje žele – onog koji zarađuje manje od nje ili onog koji je niži od nje?

4. Zašto žene uvek žele da razgovaraju? I zašto razgovor uvek započinju rečima: Dragi, moramo da razgovaramo...?

5. Zašto žene uvek govore da žele da budu sa dragim i normalnim muškarcem koji ima sa smisla za humor, a u stvarnosti uvek biraju loše momka koji se grozno ponašaju prema njima?

6. Zašto žene polude kada im muškarac na pitanje: O čemu razmišljaš? odgovori: 'Ni o čemu'? Istina je u stvari da zaista ne misle ni o čemu!

Ako želite svom momku da odgovorite na neka od ovih pitanja, sedite sa njim i suptilno započnite razgovor. Ko zna gde vas može odvesti otvorena komunikacija…Probajte.

 

beogradnocu.com