Barovi, Beograd, Martin Ajdarević, Najave, No Stress, vesti

Ove nedelje smo jako ponosni na vaš i naš omiljeni kafić No Stress, koji se uveče pretvara u ozbiljan klub sa muzičkim sastavima na kojima nam zavide najbolje gradske kafane! Razlog velikog ponosa su najbolji gosti No Stress-a ali i ovonedeljne muzičke ekipe! U petak gostuje PINKOVA ZVEZDA  NADEŽDA BILJIĆ, kada ona zapeva nastaje muk i svi pogledi su tog trenutka uprti u nju, a društvo joj pravi MARTIN AJDAREVIĆ koji je bio gost na koncertu ACE LUKASA na Marakani - svaki komentar je suvišan!

no stress

Fotografisano u No Stress baru

Zabava se nastavlja i sutradan odnosno u subotu kada će po prvi put u No Stress baru nastupati KRISTINA KUZMANOVSKA, devojka koja je pevala za doček Nove godine sa ni manje ni više nego, već pomenutim, Acom Lukasom! Društvo joj pravi čuveni DARKO BARTOSEK koji je pevao na najpoznatijim gradskim splavovima u vreme kada su mogli da pevaju samo odabrani!

Ako budete i dalje najbolja publika ko zna - mozda sledeći gost bude Aca Lukas! Vidimo se!

nostress

Fotografisano u No Stress baru

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

nostress1

Fotografisano u No Stress baru

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com