Poznati, Stefan Braun, vesti

Uprkos vetrovitom vremenu, još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u odličnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka napravile poznate ličnosti, među kojima je bila i pevačica Slađana Lekić iz Allegro Banda.

braun2

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Slađa se odazvala pozivu da pomogne u prikupljanju dobrovoljnih priloga, a ćaskajući sa našom ekipom, rekla je da uprkos brojnim poslovnim obavezama, nalazi vremena da se provede i "za svoju dušu".

braun4

Fotografisano u Klub Stefan Braun

- Nikad neću zaboraviti provod sa svojim bendom u Nemačkoj, kad smo, malo i za našu dušu, nakon nastupa otišli u neki klub. Toliko smo maltretirali Dj-a da nam pušta jednu te istu stvar, da su zatvorili diskoteku i praktično nas izbacili napolje - rekla je Slađa, podsećajući se provoda sa kolegama.
braun sladja allegro edita ministarke

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Na humanitarnoj večeri koju je sinoć organizovao klub Mr. Stefan Braun pojavile su se i tri članice grupe Ministarke, sa pevačicom Editom Aradinović.

braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ukoliko ne želite da propustite i naredni humanitarni ponedeljak u popularnom klubu na devetom spratu, izvršite besplatnu rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Pogledajte našu galeriju fotografija i redovno nas pratite, jer ćete putem beogradnocu.com prvi saznati najnovije informacije vezane za noćni život Beograda.

braun0

Fotografisano u Klub Stefan Braun

 

beogradnocu.com