Najave, Nova godina

Ceca Ražnatović i Sloba Radanović, pre nekoliko nedelja su na Instagramu objavili najavu svog novogodišnjeg nastupa, a ta vest je ubrzo osvojila ovu društvenu mrežu! Odgovori na često postavljana pitanja: Gde Ceca nastupa za Novu? i Gde će Sloba pevati za Novu?, napokon su dostupna publici.

Ceca Ražnatović i Sloba Radanović za Novu godinu 2020. nastupaće u hotelu Majdan! 

Znamo koliko vas svakodnevno pretražuje: “Ceca Nova godina” - zato vam nudimo najvažnije informacije na vreme - dočekajte Novu godinu u hotelu Majdan i slušajte neprevaziđene Cecine hitove, kojoj će ove godine društvo praviti i Sloba Radanović! 

Zato požurite - Beograd noću aplikacija i broj telefona: +38163 34 34 33 ; +38163 33 33 44, kao i online rezervacije, uvek su dostupne za vas, pa ovde besplatno možete rezervisati svoje mesto za Slobin i Cecin nastup za Novu godinu.

Obezbedite sebi najbolja mesta u hotelu Majdan za Novu godinu, uz pomoć dobro poznatog vodiča kroz noćni život u Beogradu!

Ljubitelji beogradskog noćnog života, Cecini i Slobini fanovi, ali i svi oni koji vole njihov glas, harizmu i naravno - muziku, obradovali su se što u njihovom nastupu mogu uživati u isto vreme. 

I to za doček Nove godine 2020!

A ko i ne bi?

Svetlana Ražnatović i Sloba Radanović uvek publici obezbede nezaboravan provod. Kako svojim hitovima, načinom pevanja, tako i atmosferom koja je nepogrešivo na vrhunskom nivou!

Ceca Nova godina 2020 - zašto se toliko radujemo Svetlaninom nastupu?

Doček 2020. Ceca - Kada nastupa Ceca  Nova godina zasigurno će biti dočekana ludo i nezaboravno. Najveća zvezda sa estrade decenijama je na vrhu liste najpopularnijih pevačica, a publiku je osvojila svojim autentičnim glasom, melodičnim hitovima i damskim držanjem.

Zato znamo da, kada je u pitanju Nova godina Ceca Ražnatović je sigurno osoba koju želite da vidite na bini i tako se pozdravite sa prošlom, a dočekate sledeću. Najveća zvezda na estradi ne samo da će obasjati svojom pojavom, već i zaseniti dobro poznatim glasom.

Od Cvetka zanovetka, preko pesme Lepi grome moj, pa sve do Autograma - svaka Cecina pesma postala je hit! Tako je Ceca postala sinonim za najslušanije numere na našim prostorima, a noćni provod u Beogradu je tokom čitave godine nezamisliv bez Cecinih pesama. 

Uz pevačicu kao što je Ceca doček Nove godine ne može da prođe ništa manje nego apsolutno nezaboravno! Sem toga, njoj se ovo veče priključuje i popularni Sloba Radanović, pa ovog puta, kada je u pitanju Ceca Raznatović Nova godina neće biti obeležena samo njenom zanosnom bojom glasa. 

Sloba Radanović Nova godina 2020 - očekujte nezaboravan nastup

Doček 2020 Sloba - Slobodan Radanović relativno je nov na estradi, ali nije bez razloga već zaslužio svoje mesto pored Cece za Novu godinu na bini. 

Nalazi se u žiži interesovanja javnosti od svog učešća u popularnom rijalitiju, a postao je miljenik publike zahvaljujući hitovima koji su nedeljama bili pri vrhu tendinga na Youtube-u.

Pesme Kocka, Bure baruta, Nepristojna ponuda i noviji hit Tajne, sigurno će biti deo Slobinog repertoara za doček Nove godine 2020, a ne sumnjamo da će publiku obradovati i čuvenom numerom Stjuardesa, kao i pesmama koje očekujemo da izbaci pre dočeka, a koje će sigurno do tada biti već dobro poznati hitovi.

Zato, kada je u pitanju Sloba Radanović Nova godina 2020, odnosno njen doček - budite sigurni - proteći će fenomenalno. Sloba je poznat po nastupima na kojima se igra do zore i uvek provodi fantastično. Njegovi nastupi publici daju sjajnu energiju, koja ne jenjava do kasno u noć. 

Gala doček Nove godine u hotelu Majdan - Ceca i Sloba

Hotel Majdan dobro je poznat po divnoj sali za slavlja, a nalazi se u Beogradu, u Mokroluškoj ulici, na broju174d. Elegantna i raskošna sala hotela Majdan za doček Nove 2020. godine sigurno će biti raskošno dekorisani u prazničnom duhu, što će je učiniti još čarobnijom!

Sala ima veliki kapacitet, a parking hotela prima više od 100 vozila. Sem toga, usluga u hotelu Majdan uvek je na vrhunskom nivou, kao i ventilacija i rasveta. Nema sumnje da će doček Nove godine 2020. u Majdanu biti na gala nivou! 

Svima nam je poznat talenat etablirane zvezde estrade Svetlane Cece Ražnatović, dok je Sloba takođe izvanredno dočekivan od strane publike gde god se pojavi.

I Sloba i Ceca imaju hitove koje svi znamo napamet, nastupe koji osvajaju društvene mreže i harizmu kojom plene.

A kako će ovaj tandem izgledati zajedno na bini za doček Nove godine?

Po predviđanju fanova Cece i Slobe - fenomenalno!

Prisetimo se da se Slobodan Radanović prvi put predstavio javnosti kao učesnik Pinkovih zvezda, gde je upravo Svetlana Ceca Ražnatović bila u žiriju.  Već tada se oduševila njegovim glasom i primetila talenat! 

Ne sumnjamo da ovaj muzički dvojac nikoga neće razočarati. Najluđa noć godine zagarantovano će biti obeležena atmosferom i energijom za pamćenje. Požurite, jer pored pevača kao što su Sloba i Ceca Nova godina biće dočekana na izuzetan način, na gala nivou! Rezervišite svoja mesta na Cecinom i Slobinom novogodišnjem nastupu na vreme!