Poznati, vesti

Napustila emisiju nakon što je voditelj napao da ima ljubavnika u Italiji!

Isidora Bjelica gostovala je u nedelju u emisiji "Ko vam dade termin", čiji su autori i voditelji Zorana Pavić i Nenad Škundrić. Na samom kraju, voditelj je književnici postavio pitanje koje je nju prilično šokiralo.

Naime, voditelj Nenad Škundrić pitao je Bjelicu da li je tačno da ima ljubavnika.

- Pronašao sam jedan podatak i dvoumio sam se da li vam postavim ovo pitanje. Priča se da imate ljubavnika koji je italijanski lekar? - pitao je voditelj i iznenadio sve u studiju, pa i Zoranu Pavić koja je čak pokušala da taj neprijatni momenat okrene na šalu, ali je Nenad insistirao na priči o ljubavniku.

Pošto je čula pitanje, Isidora se obratila Zorani koja joj se bez ustezanja pravdala da nije znala da će postaviti takvo pitanje.

- Ne znam ko je ovaj čovek, i Zorana, ne znam što si pustila da mi ovo uradi. Ko ste vi, u svom životu nisam doživela ovako nešto. Ovu emisiju gledaju moja deca.. Ja više neću da ostanem ovde..., rekla je Isidora, ustala i napustila snimanje, ali nije odgovorila na pitanje.

Nenad se na kraju obratio gledaocima i napomenuo da mu ovo nije bila namera, kao i to, da je dotičina gošća imala priliku sve da demantuje i na taj način stavi tačku na glasine.

Misleći da je već krenula špica i da su se kamere ugasile, Zorana je rekla Nenadu da se mnogo osilio, na šta je on ironično odgovorio: "Ne, nego ću da cvrkućem sve vreme?"

Pogledajte šokantni video:

 

beogradnocu.com