Beograd, Koncert, Najave, Poznati, vesti

Tropico bend održaće svoj veliki solistički koncert 16. aprila u Kombank areni. Nakon tri godine pauze, bend će se ovim muzičko-scenskim spektaklom odužiti svojoj publici  za 14 godina ljubavi i podrške. Pored starih pesama kao što su Zauvek tvoj, Misliću na tebe, Sve moje zore, Lažu te i mnogih drugih, sve one koji budu bili 16. aprila u areni, obradovaće i izvođenjem pesama sa njihovog novog albuma, tako da ćete uživati u numerama kao sto su Bićeš moja, Šta cu tebi ja, U srcu mom i ostalim hitovima.
Publiku očekuje i mnogo iznenađenja, kako u vidu gostiju, tako i kroz potpuno drugačiji vizuelno - muzički dojam, od svega što ste do sada imali prilike da vidite. Budite u Kombank areni 16. aprila!

Karte za ovaj koncert možete kupiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Takođe, postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Cene karata su:

Nivo 100 (Parter) - 900 dinara

Nivo 200 - 1.300 dinara

Nivo 400 (Tribine) - 800 dinara

Tropico bend

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com