Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Organizatori ovog dočeka već drugu deceniju priređuju jedne od najveselijih restoranskih dočeka u Beogradu, ovog puta u prelepom ambijentu novoizgrađenog restorana Principessa.

U cenu od 50 eur po osobi uračunato je apsolutno sve iz daljeg teksta u neograničenim količinama, nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestankom bilo čega iz ponude tako da vam novčanik bukvalno nije potreban. Za odličnu atmosferu i igranje do jutra biće zaduženi Petar Nisić i Bojana Maksimovski sa bendom koji mogu da zadovolje ukus najzahtevnijih gostiju jer sviraju sve  - od stranih evergrin hitova preko domaće zabavne muzike do popularnih folk hitova i starih hitova narodne muzike. Iskusni izvođači i pobednici brojnih takmičenja i bend koji je svirao po mnogim poznatijim mestima u Beogradu. Sastav benda: pevačica, pevač, gitara i klavijatura.

Pozivamo vas da se i vi pridružite ekipi nasmejanih ljudi koji nam svake godine ponovo dolaze i dugo prepričavaju kako su se proveli.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Principessa

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com