Razno

Na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na samom ušću gde Sava ljubi Dunav nalazi se Splav kafana Uzbuna. Godinama unazad jedan od popularnijih splavova u Beogradu, splav kafana Uzbuna drži svoja vrata otvorena i svojom dobrom energijom privlači ljubitelje pravog kafanskog provoda. Pored dobrog noćnog života, rečna kafana Uzbuna pruža neverovatan pogled na Kalemegdan noću.

Sa pravim kafanskim enterijerom kariranim stolnjacima, drvenim zidovima i niskim i visokim sedenjem pruža potpuni doživljaj. Splav Uzbuna poseban je po tome što je zatvoren u potpunosti, sa grejanjem i izolacijom. Za one koji dolaze automobilom splav Uzbuna ima svoj parking tako da vam je automobil bezbedan i nećete morati da se mučite da nađete parking mesto, što vrlo često zna da bude problem u Beogradu.

Gosti splava su uvek nasmejani i pozitivni, a provod lud i nezaboravan. Muzički program splava je baziran na najtraženije izvođače što je dodatni razlog zašto bi vaš izbor trebao da bude splav Uzbuna.

Ako ste željni prave kafanske žurke posetite splav Uzbuna, jer ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati! Zato vam preporučujemo da je  posetite.